Када размишљате о одмору за вашу породицу најбитније вам је да изаберете квалитетан хотел у ком ће вашој деци увек бити занимљиво, али и да смештај у хотелу буде приступачан? Да би изашли у сусрет својим гостима, многи хотели у понуди имају гратис смештај за децу, у некима чак и до узраста од 15 година. Туристичка агенција „1 A Travel“ у складу са тим има широку понуду у популарној категорији „двоје деце гратис”. Ми бисмо данас издвојили једне од најтраженијих хотела у Белеку, Мармарису и Хургади, 3 веома различите дестинације, али са подједнако квалитетном понудом за породична путовања.

Један од свакако најлепших комплекса у Белеку је хотел IC Santai Family Resort , у ком је омогућен боравак за двоје деце узраста до 15 година потпуно бесплатно. Налази се на својој плажи, на 1,5км од места Кадрије и 7км од самог центра Белека. Хотел пружа ultra all inclusive услугу, у оквиру које су поред главног ресторана, гостима на располагању и 6 a la carte ресторана различитих светских кухиња, 6 барова, дискотека и кафе. За пливање и сунчање, ту је прелепа 300м дуга пешчана плажа хотела, која је окружена разноликим зеленилом, што представља посебан угођај и употпуњује већ нестварну слику тиркизног мора. Уколико некоме слана вода случајно досади, хотел има отворени и затворени базен, релакс и базен са анимацијама и тобоганима, па свако може да нађе оно што баш њему одговара. На најмлађе се посебно мислило, па су за њих ту дечији базени, аква парк са тобоганима, парк природе, игралиште, играоница, дечији ресторан и многи други садржаји који ће њихов боравак у овом хотелу учинити незаборавним.

Хотел IC Santai Family Resort има укупно 464 собе, од стандардних до краљевских апартмана, а последњим реновирањем, у понуди хотела и агенције „1 А Travel“ су и нове Swim up собе, које представљају нешто посебно. Ове собе се налазе на простору између главне зграде и плаже, имају директан улазак у базен са терасе соба, што је посебно интересантно гостима хотела. Ове собе су идеалне за одмор једне породице са већим бројем чланова, или више породица које путују заједно на одмор.

IC Santai Family Resort

Још један посебан хотел који се издваја по одличној услузи јесте Elegance Hotel 5*, на Егејској обали Турске. На само 3км од центра Мармариса, пронаћи ћете своју оазу мира и напунићете батерије, након што сте током године напорно радили и заслужили да се напокон опустите. Уживаћете на топлој пешчаној плажи са дрвеним понтоном уз ваш омиљени коктел, пливаћете у савршено чистом, плавом мору, или ћете се можда упустити у неке водене спортове који су у склопу овог хотела. Предахнућете у луксузним собама са погледом на зеленило, док до вас допире освежавајући мирис мора.

Elegance Hotel 5*

Elegance Hotel 5* се у оквиру свог беспрекорног гостопримства може похвалити all inclusive услугом. Састоји се од три блока, поседује 193 смештајне јединице, два ресторана, a la carte ресторан и 5 барова. За опуштање ту су турско купатило, сауна, ђакузи, парно купатило, масаже и разни третмани лица и тела. Хотел поседује два отворена базена, један надомак плаже и други са баром, који је издвојен у засебном делу хотела. Од осталих активности које се могу наћи у хотелу ту су: велики број водених спортова, билијар, Playstation соба и разне анимације у току дана и вечери. Најмлађима никако неће бити досадно, јер своје време могу провести у дечијем базену, дечијем клубу, на игралишту или учествовати у разним дневним анимацијама. Посебна погодност постоји за децу узраста до 7 година, која у овом хотелу имају гратис смештај.

На само 5км од аеродрома и старог центра Хургаде, у Мемши, новијем градском језгру Хургаде, налази се Hilton Hurghada Resort 5*, наша препорука за хотел са пет звездица у Египту, из чувеног, светски познатог ланца Хилтон. Хотелски комплекс се састоји из два дела – главне зграде, са једне стране улице, и дела са вилама, са друге стране шетачке улице. Оба дела хотелског комплекса ушушкана су у раскошно уређене вртове, у којима се у неколико фонтана одомаћило јато малих птица. Хилтон, као надалеко чувен бренд широм планете, гарантује беспрекорну услугу, укусну храну по светским стандардима и изузетно љубазно особље.

Велики плус и предност у односу на многе друге, слично рангиране хотеле у Хургади, јесте предивна пешчана плажа, одлично уређена и повезана са симпатичном марином. Гости хотела могу уживати у купању и сунчању, без доплате за сунцобране и лежаљке, а предвече прошетати марином или се почастити вечером у рибљем ресторану у оквиру исте те марине. Hilton Hurghada Resort 5* нуди услугу all inclusive, што подразумева избор више јела, по принципу самопослуживања за сва три главна оброка, који се служе у главном хотелском ресторану „Пеблс“. На располагању су и рибљи и ресторан италијанске кухиње. У свом саставу, хотел Hilton Hurghada Resort 5* има четири базена. Два су отворена, са делом за децу, који се зими греје. Базен са аква парком, који има три тобогана за одрасле и девет за децу, такође се греје у току зиме. Остали садржаји који су на располагању гостима хотела, су дечији клуб, одбојка на плажи, теретана, spa & wellness садржаји (сауна, ђакузи и масажа), центар за роњење и спортове на води. Хотел је подредио своје садржаје дечијој забави и радости, а уз то обезбедио и бесплатан смештај за двоје деце узраста до 7 година.

Осим ових сјајних хотела, велики је избор у категорији, „двоје деце гратис“, а целокупну понуду можете погледати на званичној страници агенције „1 А Travel“.


(ПР)