ХОТЕЛ ТОПЛОГ ГОСТОПРИМСТВА У БОДРУМУ: Пружите себи на одмору третман какав заслужујете

15. 04. 2019. у 09:00

ХОТЕЛ ТОПЛОГ ГОСТОПРИМСТВА У БОДРУМУ: Пружите себи на одмору третман какав заслужујете
На самој обали Егејског мора, у једном од многима најдражих турских летовалишта, налази се Diamond of Bodrum 5* , као што му и само име каже, хотел који је заиста мали дијамант Бодрума

На самој обали Егејског мора, у једном од многима најдражих турских летовалишта, налази се Diamond of Bodrum 5* , као што му и само име каже, хотел који је заиста мали дијамант Бодрума. Само 200 метара га дели од приватне, пешчано-шљунковите плаже, која се лагано спушта и додирује освежавајуће море. Оно што је непроцењиво је ресторан хотела на отвореном, из ког се пружа поглед преко плаже, све до јахти које се шепуре уз обалу. Уз овакав доживљај, сваки залогај ће вам бити гушт.

У складу са свим стандардима хотела од 5 звездица, Diamond of Bodrum 5* нуди услугу и садржај одличног квалитета. Можете ићи у куповину или код фризера без напуштања хотела, а док је плажа одмах преко пута хотела, у оквиру самог комплекса су базени за одрасле и децу као и дечији клуб, захваљујући чему ће деца увек бити анимирана и моћи ће да развијају своју креативност са професионалним аниматорима.

Док ваша деца уживају у програму, ви имате прилику да искористите одмор до максимума и опустите се у традиционалном турском купатилу у спа центру, у оквиру ког су сауна, парно купатило и хамам у североафричком стилу, јер након целе године обавеза заслужујете да издвојите време само за себе.

Они који ипак воле активности на одмору, могу дан започети у теретани или искористити јединстевну прилику да испробају спортове на води и пробуде адреналин у себи. Diamond of Bodrum 5* са all inclusive услугом пружа све што вам је потребно за удобност у сваком смислу, па и кад је у питању храна. Поред главних оброка, можете се увек послужити чајем, дезертима, ужинама, или у бару предахнути уз освежавајући коктел.

Највећу адут хотела Diamond of Bodrum 5* је одлична локација, на само 1км од центра Бодрума. Одлична прилика да истражите један од најлепших градова Турске, јер Бодрум заиста има шта да понуди.

Јер Бодрум је много више од плаже и мора. Уз обалу се налазе многобројне занимљивости за целу породицу, као и светски познати историјски локалитети који су колевка медитеранске цивилизације. Diamond of Bodrum 5* ће вам у свом пуном сјају пружити базу за обиласке свих прелепих предела овога града, што је за све љубитеље истраживања права радост.

Свако путовање вам на поклон даје још једно животно искуство, на вама је да изаберете најбољу опцију за себе. У туристичкој агенцији „1 A Travel“ опција је пуно, од ексклузивне Турске, до егзотике у Египту и белог песка Кипра. За све информације позовите цалл центар на 011/655 78 00 или посетите једну од пословница агенције.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације