Јахорина ускоро у пуном Олимпијском сјају

07. 10. 2017. у 13:27

На недавно одржаној конференцији за новинаре, у хотелу Бистрица на планини Јахорина, представљене су инвестиције и зимски садржаји ове олимпијске планине

Јахорина ускоро у пуном Олимпијском сјају
На недавно одржаној конференцији за новинаре, у хотелу Бистрица на планини Јахорина, представљене су инвестиције и зимски садржаји ове олимпијске планине за предстојећу зимску сезону.

Поред тога, Олимпијски центар „Јахорина" потписао је уговор са Општином Пале о бесплатном коришћењу скијалишта за децу основних и средњих школа са територије те општине, у циљу афирмације скијашког спорта.

Популарно скијалиште биће уређивано први пут од чувених Олимпијских игара, а предмет улагања ће поред самих скијашких стаза, нових прилаза ски центру и путоказа, бити и нови систем за вештачко оснеживање, који ће скијашку сезону продужити чак на 130 дана.

Поред радова на обнови и уређењу, ОЦ „Јахорина" спрема многа музичка изненађења, па ће тако 7. децембра бити организовано вече Јахорине у Београду, као и велико отварање зимске сезоне 14. децембра на Јахорини уз велике музичке звезде.

Богат програм ће свим љубитељима понудити различите забавне трке и догађаје попут пробне трке за ЕYОФ 2019, Егзит (Exit) фестивал у марту 2018. године, као и тестирање скија. Такође, сви гости

у новогодишњој ноћи имаће прилику да се забаве уз спектакуларни концерт Жељка Јоксимовића, који ће бити одржан на платоу испред хотела Бистрица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Marko B.

07.10.2017. 13:54

A šta je sa hotelom "Rajska dolina,, poslednji put okrečen '84 za vreme Olimpijskih igra.