Кућица на води, одмор за душу

И. КОВАЧИЋ

28. 07. 2016. у 12:35

Туристи све више посећују оазу на обали Саве. Ноћење са доручком од 2.500 до 3.300 динара

Кућица на води, одмор за душу

МИРНА обала Саве са уређеном плажом, марином, шеталиштем уз близину густе шуме је прави рај за оне који нису љубитељи далеких и бучних дестинација. Наутичко село "Бисер", у насељу Бољевци недалеко од Сурчина, нуди све погодности речног туризма.

Село има шеснаест кућица на води саграђених од трајног материјала. Повезане су главном стазом, од које води улаз ка свакој кућици посебно. До овог градића на води са копна се прилази преко два снажна зглобна моста, а цело село је стабилизовано са тридесет шипова дужине 24 метра.

Гостинске кућице опремљене су са по два кревета и једним помоћним на извлачење. Имају градску воду и канализацију, посебне туш и тоалет кабине, клима уређаје, терасу са тендом и терасу на крову куће за сунчање. Главна стаза на води је уједно и марина за педесет везова, док се у средини села налази брод-ресторан са великом терасом са везовима за мања пловила.

Узводно од села је природна плажа, док је обала уређена травњацима, дечијим играоницама, тереном за одбојку на песку, клупама, чесмама са пијаћом водом. Километар асфалтиране стазе предвиђен је за пешаке и бициклисте, а недалеко је паркинг за тридесетак аутомобила.

У ширем амбијенту наутичког села простире се излетничка шума. Гастрономска понуда овог краја је погата, а гости наутичког села могу да уживају у специјалитетима од речне рибе, као и јелима препознатљиве домаће кухиње на броду-ресторану "Савска тераса". Цена порције је од 450 до хиљаду динара.

ЦЕНЕ
* Целодневни боравак са доручком 2.500 динара

* Целодневни боравак са доручком викендом 3.300 динара

* Закуп радним данима од 12 до 20 часова 1.500 динара

* Закуп викендом од 12 до 20 часова 2.000 динара

* Вез пловила до обале за месец дана 1.500 динара

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације