На Златару пети хотел

Д. Г.

петак, 25. 12. 2015. у 06:35

На Златару пети хотел
Предузеће "Златар путеви" отвара нови хотел "Златарски бисери", изграђен на месту некадашњег ресторана "Први мај" у туристичкој зони Бабића брдо

НОВА ВАРОШ - Предузеће "Златар путеви" отвара у суботу нови хотел "Златарски бисери", изграђен на месту некадашњег ресторана "Први мај" у туристичкој зони Бабића брдо. Туристички радници кажу да ће пети хотел на планини, са 65 кревета у апартманима и собама у четинарској шуми, обогатити понуду, а пансион ће коштати око 3.000 динара.

Зимску туристичку сезону планина Златар дочекује и са новим ски-лифтом "сидрашем", капацитета 800 скијаша на сат, као и рестораном поред оближње жичаре. Овде се с нестрпљењем очекује нови снег.

- Набавили смо нови табач снега и, чим временске прилике дозволе, почећемо припрему три стазе и вештачко оснежавање - истиче Војко Пурић, власник "Златар путева", предузећа које је прошле зиме од Туристичко-спортског центра преузело газдовање скијалиштем и жичаром.

Ски-пас на жичари четвороседу, чије жице полазе малтене из центра Нове Вароши, коштаће као и лане - 600 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ljubinka

31.12.2015. 00:23

Ja sam rodom iz sela Drmanovici nedaleko od hotela. Prica mi projektant hotela gosp. Elvin, da je mnogo majstora prevareno prilikom gradnje hotela, da su radili na crno i da nisu na kraju isplaceni. Stvarno je sramota za nase selo i kraj da se tako izgradi hotel, pa sta gosti treba da misle?