Нови шоу отишао корак даље: Мушкарци се надмећу да овој жени направе дете (ФОТО+ВИДЕО)

Новости Онлине

петак, 22. 05. 2020. у 22:28

Нови шоу отишао корак даље: Мушкарци се надмећу да овој жени направе дете (ФОТО+ВИДЕО)

EPA/WILL OLIVER

Шоу води Кристин Дејвис, најпознатија по улози конзервативне Шарлот у серији "Секс и град"
ЧАК 15 мушкараца се надмећу ко ће да направи дете жени (40) у новом Фоксовом шоу „Labor of Love“.

Шоу води Кристин Дејвис, најпознатија по улози конзервативне Шарлот у серији "Секс и град". Главна протагонистикиња је Кристи Кецмен, која жели да има дете пре него што јој откуца биолошки сат, а тренутно је разведена.

Како каже, након година током којих јој је каријера била на првом месту, жели да пронађе мушкарца свог живота, али још важније оца свог детета.

"Управо сам напунила 40 година и прекинула везу. Излазила сам на састанке јер желим да заснујем породицу, а време није на мојој страни. Мислим да ће се пуно жена поистоветити са мном", рекла је.

С обзиром на то да би на крају шоуа требало да добије бебу, јасно је зашто је тај шоу контроверзнији од већине сличних емисија у којима се тражи партнер.

Прва емисија почиње донирањем сперме. Док мушкарци чекају у реду да напуне чашицу, Криситн Дејвис им објашњава да ће се њихова сперма анализирати и проверити њихова плодност, а од тога зависи хоће ли остати у емисији.

Продуцент Лорен Гирион признала је да мушкарци нису знали да ће донирати сперму док им то Кристин Дејвис није рекла пред камерама, преноси Индеx.хр.

"Пристали су", прокоментарисала је.

Осим тога, мораће да покажу како се сналазе с децом, мењају пелене, пазе на собу пуну деце, а спојиће их и на апарат који симулира порођајне болове.

"Један од мојих највећих страхова био је да неће бити мушкараца који ово желе. Мислим да је прави тест била анализа сперме чим су ме упознали", коментарише Кристи Кецмен.

Додала је да јој најтеже пада то што сваке недеље мора да избаци по једног мушкарца из шоуа.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)