Учесници ријалити програма "Задруга" вечерас номинују неког од двоје потрчака које је поставио овонедељени вођа Стефан Кандић - Марка Миљковића и Јелену Пешић.

Марија Кулић изнела је опширно излагање, те није бирала речи када је говорила о Марку Миљковићу.

-Почећу од особе о којој уопште немам лепо мишљење. Апсолутно ми је јасно ко је Марко и шта ради у ријалитију. За две године улази у пету деценију, а аполутно није остварен, нити стамбено, нити породично. То ми говори да има неку фалинку, он је изузетно прорачунат. У првој сезони се дружио са Миљаном да би имао храну и цигаре, које сам јој слала у великим количинама. Претходне сезоне ухватио се Луне да би дошао до што бољег пласмана, мислим да је и он оставио Луну у лошем психичком стању. Чула сам причу напољу да воли мушкарце, не знам да ли то говоре људе који га не воле, не знам. Почела сам да сумњам у то у прошлој сезони, када је са сваком девојком са којом је био у вези говорио ужасне ствари, Рекао је Маји Маринковић, са којом је био у вези, да јој смрди она ствар, од тага не могу да га смислим. Умео је да искористи Лунину лабилност и Миљанину сажаљивост. Зна се да је велики коцкар, вероватно је новац од награде у другој сезони прокоцкао. Покушала сам да нађем нешто, да не буде да налазим само лоше код људи, баш сам размишљала, али нисам успела да нађем. Једино могу да кажем да је педантан - објаснила је Кулићева.

-Ја ћу да се обесим после овога! Поздрав за Мрљану, вратите Мрљану - провоцирао је Миљковић.
Кулићева се након коментарисања Марка Миљковића осврнула и на Јелену Пешић, о којој је готово имала само речи хвале.

-Јелена се и даље нада вези са Марком, ја бих је посаветовала да добро размисли, да те не искористи за неку причу. Са мушкарцима се ретко свађа, углавном су му мета жене, закључили смо да је и женомрзац. Што се Јелене тиче, није ми се допало када је са Мином разговарала о Томовићу. Понадала се да ће бити са Томовићем у вези, али се то није десило, и она је мало користољубива, воли да се дружи са људима из користи. То је небитно у односу на њене врлине, не свиђа ми се када ставља качкет и шешире када је вечерња емисија. Према Јелени сам осетљива и сажаљива због њене ситуације, до сада није ништа катстрофално урадила што се тиче морала. Рекла бих ти да наставиш тако, али памет у главу - говорила је Марија.

Погледајте детаљније у видео-прилозима у наставку текста.