Кејтлин Џенер проговорила о Ким Кардашијан: Продавала је ствари за богаташе; Свиђа ми се Кање Вест, увек био веома добар према мени

NovostiOnline

21. 11. 2019. у 12:47

Кејтлин Џенер проговорила о Ким Кардашијан: Продавала је ствари за богаташе; Свиђа ми се Кање Вест, увек био веома добар према мени

Фото EPA-Efenina Prommer

Моменат који су сви чекали да се догоди у ријалити програму "Ја сам звезда", да Кејтлин Џенер проговори отворено о Ким Кардашијан
Моменат који су сви чекали да се догоди у ријалити програму "Ја сам звезда", да Кејтлин Џенер проговори отворено о Ким Кардашијан, о томе како није ишла на универзитет и о послу којим се бавила након средње школе, као и о вези са Кање Вестом.

Говорећи о првом послу своје ћерке, Кејтлин, која је још позната и као Брус Џенер који је почетком 2017. променио пол, се присетила:

"Кимберли никада није ишла на колеџ. Оног тренутка када је напустила средњу школу започела је свој посао. Њен први посао почео је у орману".

Објаснио је потом како је Ким обилазила гардеробере у вилама на Беверли Хилсу, где су неки били величине око 600 метара квадратних.

"Жене са Беверли Хилса", рекла је и додала како је Ким продавала гардеробу за њих на иБеју (eBay) и узимала проценат од 30 одсто од продаје, пише британски Метро.

Кејтлин је рекла како је муж Ким Кардашијан имао њену пуну подршку када је ушао у модну индустрију и да је њему веома драг:

"Свиђа ми се Кање. Кање је увек био веома добар према мени".

Свега неколико сати пре него што је одлучила да говори о славној старлети, њена бивша жена је изјавила да се плаши како би у ријалитију Кејтлин могла да открије детаље из приватних живота чланова познате породице.


(Б92.нет)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)