Тема о нумерологији о којој су поједини задругари вечерас причали, посебно је заинтригирала Стефана Карића, који је испричао своју причу о мистерији броја 22.

Овај број, како је рекао Стефан, прати га већ дуги низ година, а има везе и са покојном мисицом Дијаном Милојковић, коју је волео и са којом је био у вези, и чију смрт је тешко прихватио.
- Мене свуда прати тај број 22. Везано и за Дијану и за све. Имам истетовирано 22 овде... Кад сам био млађи виђао сам нон-стоп 22, 22... С једним другом сам блејао, нисмо имали лове, имао сам 500 дин и одемо до казина и ставим на два 22 по 250 динара. И добијем - најежио је Стефан све својом причом.

- Упознам се с Дијаном 22. Она 22. сазнала да има канцер. 22. преминула. 22. јој се роди братаница која се зове Дијана исто, 20 дана пре него што је она умрла. На тај дан кад је она преминула, три године пре тога је ставила слику на Инстаграму, скриншотовала екран, 22. јул...и мени као "ззз", били смо нешто у свађи... Знала је да је то мој број. Замисли, на тај дан баш - испричао је Стефан.

Ијаооо... Да ли је реално? И сад овде - у чуду је била Јелена.

- У хали Пионир нешто се организује, ја добијем столицу 22. Од целе оне хале. Хаос, баш ми је хаос с тим бројем. Уђем у радионицу, на свим штекерима 22, ето, уђи да видиш - причао је Стефан.