Нова учесница ријалитија "Задруга" Ермина Пашовић показала се као прилично гласна од када је ушла у Белу кућу. Од самог почетка улазила је у конфликте са другим укућанима, али Ерминин поступак од претходне ноћи шокирао је јавност.

Наиме, она је покушала да "заведе ред" у економском дворишту, па је предметом који личи на лопату ударала једног пса, који је од боле цвилео и бежао од ње.

- Ајде још једном, 'оћеш још једном, мајмуне један! Само још једном приђи штали - урлала је Ермина на пса након ударца уз претње да ће да настави да га туче.

Стари задругар Бане Чолак, посматрао је све то са стране и само прокоментарисао "па је л'мора казна одмах?", не покушавајући да је спречи у насиљу.

Прочитајте још - ОНА НАМЕРНО УСТАЈЕ И ПРИЧА ДА ГА ВОЛИ! Ермина огорчена на Крунићеву јер је покушала да јој преотме дечка, због њених речи Ивани неће бити свеједно! (ВИДЕО)

Још није познато да ли је у питању њен пас или пас Владимира Томовића. Како се може прочитати на неким од друштвених мрежа, наводно је у питању Ерминин пас који је наводно направио велику штету у екомонском дворишту и напао неке од животиња, али то није званично потврђено.

Међутим, то и није битно, јер је овако понашање према свом или туђем псу свакако за осуду.

После снимка који кружи друштвеним мрежама, пратиоци овог ријалити програма коментаришу како би Ермина требало да се казни и дисквалификује. Званично, још увек нема реакције продукције.