Гаги се пољубио са Филипом, па са широким осмехом на лицу поручио: Љуби се за медаљу! (ВИДЕО)

Новости Онлине

23. 10. 2019. у 10:30

Гаги се пољубио са Филипом, па са широким осмехом на лицу поручио: Љуби се за медаљу! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Ђогани признао укућанима да се током журке љубио са Ђукићем
ГАГИ Ђогани признао је укућанима да се током журке љубио са Филипом Ђукићем, што је изненадило све задругаре. Међутим, ова ситуација поновила се и касније током вечери испред Беле куће.

Након разговора који је имао са Наташом Радан и Драганом Стојанчевић, Гаги је позвао Филипа, после чега су се њих двојица пољубили пред окупљеним задругарима. Након тога, Ђогани је истакао како се никада у животу, до уторка вече, није љубио са мушкарцем.

- Филипе, дођи, љуби те брат! Никада се нисам пољубио са мушкарцем... У, идемо, када нећете ви девојке. Љуби човек за медаљу. Филипе, они не знају шта је спрдња. Они су дошли са брда. То су брђани! - говорио је Гаги са осмехом на лицу.

Све ово се није свидело његовој другарици Наталији Трик ФX. Она је након свега критиковала Гагија, који је у шали рекао како жели сада исто да ради и са Банетом Чолаком. Све је коментарисала и Јована Томић Матора, која се сетила и Гагијеве ћерке Луне.

- Ево, питај твог друга шта је радио... Гаги, хоћеш са Банетом да пробаш? Хајде да видимо како то изгледа. Хајде Банета пољуби. Мајко, Гаги се љуби са фрајерима. Да ли је ово могуће? Шта је са девојкама - рекла је Наталија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Обећала задругарима паклену недељу, па почела да хистерише: Далила завршила у сузама, а ово је разлог! (ВИДЕО)

- Шта је радио? - упитао је Бане.

- Љубио се са Филипом у уста и свидело му се... Бане, не може два пута да се љуби и да се спрда. Ја бих сада нешто рекла, али нећу... Луна, чујеш ли ово? Гаги, ја те подржавам, ако ти је лепо, љуби се... Мислим се у себи и ја сам се љубила са твојом ћерком - говорила је Матора.

- Нисам се ја жвалавио. Само смо се сочно пољубили. Кад ове девојке неће, онда мора Филип. Страшно! Одакле су дошле девојке? Из ког града? Никада се нисам пољубио са фрајером и до **** је! Можда пређем на мушкарце. Луна опрости ми! Бане, тебе никад не бих пољубио. Идем до Филипа сад, можда ми да још који пољубац - рекао је Гаги.

Аутор: Пинк

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације