У “Задругу 3” се уселила Леа Шекарић, ћерка Јасне Шекарић која је више пута проглашавана за најбољу спортискињу и стрелца Југославије и Србије.


Славна спортисткиња за “Блиц” открива да је наследници пред ријалити рекла да буде природна и своја, као и да мора да буде свесна да је камере стално снимају.


Како Јасна открива, ријалити не гледа, али због наследнице ће се то сада променити. Леа јој није тражила дозволу да уђе, а око свега су се договорили.


- Леа ће напунити 22 године и нас две више не функционишемо тако да треба да тражи дозволу за нешто. Заједно смо попричале о томе. Морам рећи да ја заправо не пратим ријалити, заправо га до сада нисам гледала. Крећем се доста, па ту и тамо од других нешто чујем, тако сам у некој мери била упућена.


Леа воли изазове, млада је и то јој је интересантно. Рекла ми је да жели да уђе јер би волела да види како би реаговала, опет то је затворен простор. Све то је доживела као један изазов, а моју подршку за улазак има и она то зна, родитељ просто треба да подржи дете", рекла је Јасна и открила шта је наследницу саветовала пред сам улазак у Белу кућу:


- По мени је најбитније да буде природна и своја, и да нема исхитрене реакције. Мора да буде свесна да је камере снимају 24 часа. Она верује у себе, да ће издржати све то и да ће моћи да изнесе. То је другачије од реалног живота и ја се надам да ће бити онако као је зацртала", изјавила је Шекарићка.


Јасна која након успешне каријере сада ради као тренер каже нам да јој се не би допало када би њена наследница ушла у конфликт са неким од ријалтии играча.


- Леа је ушла да се забави и надам се да хоће. Не прибојавам се ничега, само не бих волела да уђе у конфликт са неким, да се она не секира. Нас две смо доста везане, секирала бих се и ја да видим да она има проблем, а ја не могу да причам са њом", закључила је Јасна Шекарић за “Блиц”.