ДАЛИЛА ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАЛА ЗОЛУ: Пустио си девојку да абортира јер вам је обећано 1.место (ВИДЕО)

Novosti online

19. 10. 2019. у 16:29

ДАЛИЛА ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАЛА ЗОЛУ: Пустио си девојку да абортира јер вам је обећано 1.место (ВИДЕО)
Далила Драгојевић претходне ноћи је за црним столом осула озбиљну паљбу на Лазара Чолића Золу
Далила Драгојевић претходне ноћи је за црним столом осула озбиљну паљбу на Лазара Чолића Золу зато што је олако променио мишљење у вези са абортусом око којег се његова девојка Миљана Кулић данима премишљала.

Наиме, Миљана је јуче рано ујутро напустила Белу кућу и после толико размишљања ипак отишла на абортус. Пуну подршку пружио јој је њен дечко Зола, који ју је уверавао да је најбоље време за дете када изађу из ријалитија. Далилу је тај његов потез јако разочарао, па је синоћ за столом, међу окупљеним задругарима, осула озбиљну паљбу по њему.
- Ти си и те како променио своје мишљење. Ти си ушао овде и изговорио: "Ја сам овде дошао да се борим за своје дете", а од свих нас добио си аплауз. Самим тим могу слободно да кажем да смо сви овде преварени. Променио си мишљење због једне приче и обећања да, ако Миљана оде на киретажу и врати се на почетно стање, односно да настави да прави шоу, да је прво место ваше.
- После тог разговора мењаш мишљење и пушташ своју девојку да оде на киретажу. Дете је требало да се роди у љубави, јер сте ви представили да се волите међусобно - осула је паљбу Далила без длаке на језику.
- Ово је прва ситуација да сазнајем да су људи који се воле спремни да оду и униште једно нерођено дете због пар хиљада - била је оштра Далила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Nedjo

19.10.2019. 16:41

Dali ste vi normalni o čemu pišete. Ja sam mislio da ste bar vi profesionalci i da glupostima nema mesta.