ТАРА ЈЕ ИСКАСАПИЛА ДЕВОЈЧИЦИ ЛИЦЕ И ОДСЕКЛА УВО, БИЛО ЈЕ КРВИ НА СВЕ СТРАНЕ: Испливали стравични детаљи о најконфликтнијој задругарки

Novosti online

19. 10. 2019. у 13:25

ТАРА ЈЕ ИСКАСАПИЛА ДЕВОЈЧИЦИ ЛИЦЕ И ОДСЕКЛА УВО, БИЛО ЈЕ КРВИ НА СВЕ СТРАНЕ: Испливали стравични детаљи о најконфликтнијој задругарки

Print screen

Симова је, кажу, претрпела вршњачко насиље у основној школи те одатле вуче трауме, а извор близак њој открио је све детаље њеног тешког детињства
Тара Симов важи за најконфликтнију у "Задрузи 3", а како се наводи, иако је и сама претрпела насиље, нимало није мирна и наивна. Она је, кажу, претрпела вршњачко насиље у основној школи те одатле вуче трауме, а извор близак њој открио је све детаље њеног тешког детињства.

"Пошто је мршава и има ситну главу, уши јој делују дупло веће, па ју је друштво у основној прозивало 'Дамбо'. Тара никако није могла да им опрости", преноси Ало изјаву извора са Света: "Данима је носила маказе у ранцу, а на прву девојчицу из те групе на коју је налетела у школском ве-цеу искалила је свој бес. Прибила ју је уза зид и исекла јој добар део увета, искасапила јој лице, крв је липтала на све стране", каже извор, па додаје:

"Агонију је прекинула наставница која је улетела и спречила тотално крвопролиће. Након тога Тара је избачена из школе, а потом је преко силних веза својих родитеља успела ванредно да заврши основну школу на једвите јаде."

Он открива и да је Тара спремна у "Задрузи" да направи свашта.

"Одувек је била проблематична и агресивно се понашала. Имала је комплекс што је мршава, па је појединим девојчицама отимала ужину, вукла за косу и чупала до и изнемоглости. Првом приликом када задругари легну да спавају, ономе ко је нагази, могла би свашта да уради", закључио је извор близак Тари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Mina

19.10.2019. 17:13

Samo forsirajte ovakve nakaze,posle pisite o vrsnjackom nasilju,potom o samoubistvu nekog napaćenog deteta...ovoj osobi nije mesto u medijima!!!