ЗОЛА ОТВОРИО ДУШУ МИРКУ ГАВРИЋУ: Открио Миљанине последње речи пред одлазак на абортус! (ВИДЕО)

петак, 18. 10. 2019. у 22:17

ЗОЛА ОТВОРИО ДУШУ МИРКУ ГАВРИЋУ: Открио Миљанине последње речи пред одлазак на абортус! (ВИДЕО)

Фото Пинк.рс

Лазар Чолић Зола је с нестрпљењем чекао да се његова девојка Миљана Кулић врати у "Задругу", како би сазнао да је све прошло у најбољем реду
Лазар Чолић Зола је с нестрпљењем чекао да се његова девојка Миљана Кулић врати у "Задругу", како би сазнао да је све прошло у најбољем реду. Подсетимо, Миљана је рано јутрос изашла из ријалитија како би обавила све прегледе пред киретажу.

Ако се десило то (абортус), онда она мора да лежи два, три дана. Може да се деси да баш буде емотивна - рекао је Мирко Золи.

Најгоре што она се три, четири ноћи тресе после састанка, јауче. Шта треба, после девет месеци, не дај Боже, да се роди нешто, не бих себи никада опростио никад што сам је убеђивао да не иде. Опет је њена последња реченица била: "Ако нећеш, ја нећу".

Рекао сам јој да каже доктору шта је све пила од таблета искрено, да не лаже и да донесе на крају одлуку и да сам уз њу. Не могу ја да присиљавам на нешто, а знам да је овде чека десет месеци хаоса. Ја бих најсрећнији био да се врати са вестима и да каже: "Издржаћу". Али да после мене после пече савест... Не знам, као луд сам - признао је Чолић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације