Марко Јањушевић Јањуш и Гаги Ђогани су нашли заједничку тему и причали о својим наследницама које им недостају. Гаги је причао како је упознао дечка своје ћерке Нине, док је Јањуш причао како би све урадио да би његова ћерка Круна била срећна.

Кад буде Круни рођендан, хоћу да је што више обрадујем. Шта значе та деца... Знаш кад легнеш, па сањаш да је ту поред тебе - причао је Јањуш.

Ти си такав родитељ, такав тата. Ја сам излазио од своје 15 године, враћао сам се око један кући. Моја мајка стоји на прозору, па ме гледа. Не може да заспи док ја не дођем. Моја Нина нашла дечка, два месеца је са њим, а има 14 година. Дечко јој се стиди, неће да нас упозна, он има 16 година - причао је Гаги Јањушу и открио како је упознао дечка своје ћерке.

Мене жена отера у собу када виче на њу (Круну). Ја знам да је она погрешила, али када ми каже тата, ја не могу ништа да јој кажем. Онда се посвађам са женом - причао је Јањуш.

Потом је Јањуш упитао денсера да ли би волео да добије још једно дете уколико би нашао животну сапутницу, а како је Гаги потврдно одговорио и кошаркаш му је признао да и он прижељкује још једну наследницу или наследника.

Кад би нашао неку, је л' би правио сада дете? - упитао је Јањуш Гагија.

Кад бих нашао жену, направио бих дете сигурно. Мислим да би ме то мало подигло. Волео бих да добијем још једно дете. Не можеш данас правити са сваким дете - причао је Ђогани.