Током једне од емисија коју је водио водитељ Милан Милошевић, певачица Ивана Крунић је проговорила о свом односу са Чедом Чворком и животу након напуштања групе "Луна". Подсетимо, Ивана је била у вези са Чединим сином девет година.

У неколико клубова је написано да сам бивша певачица те групе, али то не би требало да пише. Од стране њега ја сам наишла на неповерење и саботажу. Он ми је послао и тужбу! Тај одлазак на мој први наступ, ја сам одлазила уплакана уместо срећна. Нисам очекивала да ћу имати нападе, очекивала сам од њега подршку. Ја његову породицу изузетно поштујем. Преко порука су биле претње: "Ако то не регулишеш, ја ћу морати". Ја сам добила од мог менаџера информацију да се жалио. Жалио се некој кући где је мој менаџер радио. Мени је тај менаџер рекао како је добио поруку како он не треба да ради са мном и да треба да ради са одређеним певачицама - причала је Ивана тада, а Наталија Ибраимов је додатно појаснила ситуацију:

Била је под уговором десет година. Човек јој је запретио да ће је тужити. Била је са његовим сином девет година. Имали су озбиљну везу, требало је да се узму. Он је дечко предобар, са њим није имала никакав уговор. Једини проблем је тај уговор којег је морала да се придржава. У уговору стоји да не сме да спомиње име групе "Луна" и да пева песме те групе - истакла је Наталија тада.

На журки коју је Велики шеф организовао поводом прославе рођендана Гагија Ђоганија, Ивана се пољубила са Владимиром Томовићем, како је касније признала, у инат Банету Чолаку, који ју је понизио пред свима. Мина, која је заљубљена у Томовића, је била на метар од њих и није била радосна што се ово догодило.

У разговору са задругаркама, бесна Мина је навела да се пре уласка у "Задругу 3" видела са Чедом, као и да јој је он изнео информације о Ивани које би могле да јој промене живот.

Ја сам била са Чедом пре уласка у "Задругу". Ја да сам толико покварена, да устанем и кажем, Ивана би плакала десет дана без престанка - истакла је Мина.

Екипа портала Пинк.рс ступила је у контакт са Чворком, који је био изричит да не прати дешавања из Беле куће, а када смо му рекли шта је Мина изнела, рекао је да не зна о чему се ради.

Коме сам рекао? Што бих ја рекао било какве информације и шта имам ја са Иваном Крунић? Не, не, нема везе то. Пријатно - рекао је Чеда.

пинк.рс