Зоки Шумадинац се вратио у Задругу (ВИДЕО)

Новости Онлине

18. 09. 2019. у 22:09

Зоки Шумадинац се вратио у Задругу (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Ја имам проблеме са крвним судовима, не смем да улазим у хладну воду - рекао је Зоки
СВИ задругари су после првих јутарњих ритуала били спремни за нове изазове, а поједини су имали ту част и да разговарају са Дрветом мудрости и открију велике тајне њихових цимера.

Оно што је уследило је и обавештење да се сви окупе за столом, а како су сви очекивали писмо Великог шефа, догодило се нешто сасвим другачије.

Сви су скочили од радости када су угледали Зокија Шумадинца на вратима, који је био одсутан због здравствених проблема. Како Велики шеф ништа не препушта случају, он је морао да се упути ка болници и обави све потребне анализе како би сви били сигурни да је он способан да настави учешће. Чим су лекари дали "зелено светло" и потврдили да је његово здравствено стање одлично, Зоки се вратио у Белу кућу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НАПАД ПАНИКЕ: Зоки Шумадинац завршио на анализама, лекари брину о његовом здрављу! (ФОТО)

- За сада је све океј и дошао сам да вам досађујем. Ја имам проблеме са крвним судовима, не смем да улазим у хладну воду. Желим да због екипе будем део овога, ако треба и да умрем. Касније је дошло до сужења тих крвних судова који ударају на срце и шта је ту је, сад је све океј, супер је - рекао је Зоки.Аутор: Пинк

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације