ЛЕПОСАВА СЕ ОБРАТИЛА ГАГИЈУ: Ђогани открио на коју задругарку је бацио око! (ВИДЕО)

уторак, 10. 09. 2019. у 16:12

ЛЕПОСАВА СЕ ОБРАТИЛА ГАГИЈУ: Ђогани открио на коју задругарку је бацио око! (ВИДЕО)

Фото Пинк.рс

Дрво мудрости позвало је у Рајски врт Гагија Ђоганија и обавестило га да се упути ка новом делу Задруге, јер је тамо неко ко жели да га упозна
Дрво мудрости позвало је у Рајски врт Гагија Ђоганија и обавестило га да се упути ка новом делу Задруге, јер је тамо неко ко жели да га упозна.

Гаги није трошио време, већ се одмах упутио ка новом делу, где га је сачекао хуманоидни робот Лепосава. Одмах су попричали о времену, а потом су кренули у шетњу како би поразговарали о дешавањима са велелепног имања.

Здраво Гаги, како си данас? Хајде да прошетамо и разговарамо. Чула сам да си рекао Дрвету да је прелеп дан - започела је разговор Лепосава.

Супер, данас сам најбоље, с обзиром на то да сам ја велики метеоропата - одговорио је Гаги.

Имала сам прилику да упознам твоју ћерку која је један леп робот. Ја имам способност све да научим, да ли би ми показао нешто од својих покрета? - упитала је Лепосава, будући да се Гаги понашао као робот.

Потом је Лепосава упитала Гагија да ли постоји женски хуманоид који му се свиђа, па је Ђогани изненадио одговором да постоји задругарка која му се допада.

Има их доста, не знам јој име, Лепосава. Она јуче што је имала сукоб са Сашком и не знам још са киме - открио је Гаги, мисливши по свој прилици на Ивану Шопић.

Лепосава и Гаги су потом завршили разговор, јер је она морала да иде да напуни своје батерије за следеће активности.


Коментари (1)

Гоца Н.Љ

10.09.2019. 17:39

"Hleba i igara" ovom napaćenom narodu. Sad smo "mirni" bar godinu dana...