НЕРАЗУМНА ЖЕНО, НЕМОЈ ДА ГУШИШ! Револтирана Марија Кулић критиковала Сашку Каран

В. Н.

08. 09. 2019. у 21:15

НЕРАЗУМНА ЖЕНО, НЕМОЈ ДА ГУШИШ! Револтирана Марија Кулић критиковала Сашку Каран

Фото Пинк принтскрин

Певачица је у недељу ушла у клинч са још неколико такмичара. Најпре је провоцирала Гагија Ђоганија, који није реаговао, што је Сашку још више разбеснело

МАДА је водитељка "Задруге" Душица Јаковљевић прексиноћ опоменула Сашку Каран због напада и ружних речи које је изрекла Филипу Мијатову, певачица је у недељу ушла у клинч са још неколико такмичара.

Прочитајте још: ЛОМИО ОГРАДУ ДА ПОБЕГНЕ: Филипу Мијатову кожа већ постала тесна у “Задрузи” (ВИДЕО)

Најпре је провоцирала Гагија Ђоганија, који није реаговао, што је Сашку још више разбеснело. Миљана Кулић замерила је Сашки што напада Гагија због ствари из прошлости. На крају, Миљанина мајка више није могла да слуша Сашку како богоради, па јој је рекла да јој такво понашање не приличи, као и да напада Гагија без разлога и изазива лажне свађе.

- Ја сам се свађала са Мићом, али није заслужио да га сада, без икаквог повода, нападам - критиковала је Марија. - Чекај да ти Гаги нешто каже, па га онда нападај. Желиш да га наведеш на физички контакт и да га избациш. Немој да фолираш Сашка, ти си неразумна жена, не вреди ти причати. Гушиш, досадна си!


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)