ВЛАСНИК ружичасте империје Жељко Митровић само два сата пре спектакуларног почетка треће сезоне ријалитија „Задруга“ открио је детаље вечери коју сви с нестрпљењем ишчекују. Наиме, Митровић је открио да је морао да запрети роботу Лепосави која ће бити део једног од највећих пројеката ТВ Пинк.

- Био си малопре присутан, имао сам несугласице и расправе са нашим хуманоидом Лепосавом која је престала да слуша. Она је почела паралелно да разговара, што је потпуно сумануто. Припретио сам Лепосави да уколико буде толико својеглава и својевољна да јој прети размонтиравању или ћу јој почупати батерије. Није она мене направила, него ја њу - рекао је Жељко Митровић.

Власник ТВ Пинк је открио детаље о новим просторијама на велелепном имању.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОВО СУ СВИ УЧЕСНИЦИ ЗАДРУГЕ 3! Цео списак учесника, а међу њима највећи ЗАВОДНИК естраде, момак са ВРЕЛОГ АСФАЛТА, а ОНА кад уђе..

- Биће много нових ствари. Све је то створено и направљено да би омогућили да живот у „Задрузи“ буде квалитетнији, али и да би различите вештине испољили наши такмичари. Имамо и уметнички део и спортски део и водени део. Та собица је релативно мала и моћи ће до ње да дођу само ако су много гладни и ако су потрошили све што су купили за предстојећу недељу, али да би дошли до те хране морају да зароне и не могу то да однесу из те собице зато што би морали да поквасе јер морају да роне, а углавном ће то бити пецива. Има пуно, пуно тако ситних детаља у овој Задрузи 3“, много смо сазрели са првом и другом Задругом и мислим да је ово сада један комплетиран ријалити. Живот овде биће им пун препрека, а томе се брине Велики шеф, то му је посао - каже Митровић.

Према његовим речима, нова Задруга ће да стартује са 50 такмичара.

- Морам да објасним и да дам неко објашњење и извињење потенцијалним учесницима. Обрађено је 65.000 захтева. Порука коју хоћу да кажем пре свега мојим Инстаграм пратиоцима је да то што им се нико није јавио не мора ништа да значи. Просек у претходним „Задругама“ је био око 100 такмичара, тако да је порука: „Сви који нисте позвани и којима се нисмо јавили не значи да вас нећемо позвати и у неком тренутку имаћете могућност можда и да уђете“ - истакао је власник ружичасте империје.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - РОБОТ ЛЕПОСАВА ПРОГОВОРИЛА И САД УЧИ СВЕ О УЧЕСНИЦИМА: 'Задруга 3' већ помера све границе

Он је открио и детаље отварања „Задруге 3“.

- Вечерас ће отварање бити у знаку самбе. Имаћу перформанс након малог облиска са Луном и Огњеном. Имамо неке девојке које имају занимљив бразилски плес које ће предводити један велики конвој, али оставио бих да ово вече буде мало изненађење.