На вратима Имагинаријума, која се отварају 6. септембра, појавиће се око 50 учесника, а нова постава здања има и собу која се налази под водом.

У овој сезони ће са задругарима бити и роботи, који ће контролисати шта задругари раде и обављати многе послове. Свакако ће то бити велики помак у сваком смислу, како технолошком тако и у визуелном, а и учесници су никада бољи.

У Имагинаријуму ће се наћи и прва комшиница Ане Кораћ, Милкица, Карађорђе Суботић, брат Даре Бубамаре Владимир Аџић, Габријела Пејчев, Катарина Живковић, Филип Мијатов, Лидија Вукићевић, Сандра Африка, Мина Врбашки, Јелена Крунић, Марко Јањушевић Јањуш, Раде Лазић и Ненад Чанак.


Улази Кијин бивши
У "Задругу 3" улази један од највећих заводника са естраде Стефан Карић, за којег се причало да је био са Кијом Коцкар. лако је било много доказа да су у вези, Стефан то никада јавно није потврдио. Карић је постао познат по вези са покојном мисицом Дијаном Милојковић, коју је тада подржавао у суровој борби са канцером.

Маца након хапшења опет на телевизији

Улазак Сенаде Нуркић познатије као Маца Дискреција, која је недавно била хапшена због проституције, подићи ће велику прашину. Маца је већ била учесник "Задруге" у првој сезони и дошла је до финала.


Ријалити-заводник поново намалим екранима

Филип Ђукић је дефинитивно један од учесника. Он је познат по везама са Ружицом Вељковић у ,,Паровима" и Маријом Аном Смиљанић на "Фарми" И у "Задрузи", али и по секс афери са Кијом Коцкар, чувенијој као афера перем веш".

Филип је занимљив и интересантан момак и добар за такву врсту програма.

Станија, Владимири Кристијан очи у очи са Имагинаријумом

Владимир Томовић, бивши дисквалификовани учесник ,,Задруге", ући ће у трећу сезону ријалитија. Наиме, Црногорац је навео да је спреман за поновни улазак. Поред њега на списку за улазак се налазе Станија Добројевић и Кристијан Голубовић.За њих не знам, али ја сам спреман“ - написао је Томовић на свом Фејсбук профилу, а овај тројац ће свакако бити занимљив и интересантан на малим екранима.


Зоки Шумадинац улази да мува старлете

Интернет сензација Зоки Шумадинац такође је један од сигурних учесника овог ријалитија. Он је постао познат по хит песми ,,Аутотјун", која је изазвала различите реакције, али је једна од слушанијих у последње време. Изјавио је да ће тамо смувати све старлете и да ће много нервирати све учеснике, те да му је потребно посебно обезбеђење.

Јелена Јевремовић након развода у Имагинаријуму

Ћерка покојног певача Микија Јевремовића Јелена Јевремовић судски се развела од супруга Предрага Недељковића. Након краха брака она је пре неколико дана потписала уговор и договорила улазак у Имагинаријум од самог почетка.

Бојан Томовић и Марија Кулић заједно у ријалитију

Певач Бојан Томовић биће једна од главних звезда "Задруге 3". Он се дуго није појављивао у медијима, а у жижу јавности је доспео поново када је јавно рекао да болује од биполарног поремећаја. Последњих дана је често помињан јер се заљубио у Марију Кулић, која је такоде један од учесника наредне сезоне ријалитија.

Миљана тражила посебне услове за њу и дете

Миљана Кулић, као један од најпознатијих ријалити играча, поново ће ући у "Задругу 3" са сином Жељком, који ће имати посебне услове и све што му је неопходно за одрастање. Миљана је такорећи домаћин у овом ријалитију.

Лепи Мића улази да закува ситуацију

Повратак у Белу кућу потврдио је и Лепи Мића, који је један од главних играча и неко за кога су учесници, по изласку из Имагинаријума, често говорили да је за све у праву. Он је неко ко уме да заврти причу, тако да ћемо га и ове сезоне гледати.

Драгана жели да заради новац за дете

Драгана Митар неће ући на почетку сезоне, али ће се нешто касније придружити задругарима. Њен мотив поновног уласка у ријалити је да заради новац за сина Јована јер сада сама брине о њему пошто се након "Задруге 2" развела од Синише Драгутиновића.

Синди поново у ријалитију

Некадашња моделсица Ивана Стаменковић Синди се с дечком појавила на журки у Шмановцима и одмах су кренуле спекулације да ће некадашња певачица бити једна од учесница нове сезоне, која стартује у септембру. Синди је два месеца касније потписала уговор.

Још један представник породице Ђогани

Међу првима је обелодањено да је уговор потписао Гаги Ђогани, отац овогодишње победнице ријалитија ,,Задруга" Луне Ђогани и фронтмен групе Фанки Г. Гагију свакако нису потребни савети ћерке јер он има искуства са ријалити програмима, с обзиром на то да је већ неколико пута био учесник истих.

Победница "Парова сада улазиу "Задругу" са супругом

Брачни пар Далила и Дејан Драгојевић потписао је уговор и снимио профил. Они улазе у ,, Задругу" без обзира на то што је Далила победница "Парова" и што је још увек везана уговором за ТВ Хепи.

Трансродна Наташа спремна за хаос

У трећу сезону популарног ријалитија улази и контроверзна певачица Наташа Маза, која је пре неколико година променила пол и од мушкарца постала жена. За њу је јавност чула када су испливале њене преписке са бившим полицајцем Лепомиром Бакићем, а како је позната по скандалозним изјавама, од Наташе се очекује хаос.

Курир.рс/Ријалити