У сусрет новој телевизијској сезони, са ТВ Пинк је јуче званично саопштено да ће "Задруга 3" почети 6. септембра, као и претходне две.

Већ током лета су почеле припреме за "Задругу 3", а Жељко Митровић, власник ружичасте империје, током јучерашњег дана обишао је комплекс у Шимановцима, како би се уверио да све иде по плану.

Он је снимак из "Задруге" објавио на свом Инстаграм профилу, и том приликом открио неке новине које очекују учеснике, али и гледаоце најпопуларнијег ријалитија на Балкану.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПОЗНАТ ЈОШ ЈЕДАН УЧЕСНИК ЗАДРУГЕ 3!: "Ако убодем тројку у Задрузи 3, вероватно ћу имати и неке премије"

Наиме, Жељко је одлучио да будућим задругарима на располагање стави турбо ролере, који су само део онога што ће становници Беле куће моћи да користе. Поред тога, Жељко је открио и која ће улога бити робота Лепосаве, који ће задругарима бити најбољи друг.

"Све је спремно за Задругу 3, пробни возач дј Жекс је испробао турбо ролере који ће задругари имати на располагању, а Лепосава-робот (Лепосава се зове јер је робот лепи женски хуманоид) са вештачком интелигенцијом, бринуће о безбедности дигиталних и електричних уређаја!", најавио је Митровић на Инстаграму.