У синоћној емисији "Задруга - Народ пита" гост је био Владимир Томовић, који је говорио о дешавањима из "Задруге 2", као и о ономе што се дешавало после његове дисквалификације.

Његово учешће у ријалитију обележила је веза са Станијом Добројевић, која се није срећно завршила. У синоћној емисији, Владимир је рекао да је Станија обмањивала јавност и продукцију лажући да излази из ријалитија због операције, које уопште није ни било.

- Прозивао сам је јер је она обмањивала јавност, никакве операције није било. Отишла је мало да се дружи са било ким, отишла је да ужива, лагала је јавност, мене не може. Она је то рекла. Ми нисмо могли да се чујемо 20 дана, она није хтела. Она је слетела на аеродром и три недеље ми се није јављала зато што сам ја дао слике новинарима. Ја сам јој рекао да је она обманула јавност. Нека да папире из те болнице где је оперисана. Нећу сад да настављам. Она је рекла: "О неким стварима не могу да причам, да си ми муж ја не бих могла да ти кажем". Ја сам био заљубљен у особу која је зверски обманула јавност. Мазали су по мени измет као мармеладу на палачинку. Знао сам да ће да ми напакости и она и њен ПР тим. Нека буде да сам ја најгори. Ја сам знао кад се 20 дана нисмо чули да ту нешто није у реду. Знао сам одлично да ту постоји нешто. Иза паравана њене лажи. Знао сам да ће да бацају измет на мене шлеперима. Она је ступила у контакт са мном пре неколико дана преко неке особе. Она ће престати мене да помиње, ако ја престанем да пуштам наше тонске записе. Ја сам можда најгори, али не признајем да је она боља од мене - навео је Владимир.