Александра Суботић тренутно је у једној приватној београдској клиници, на операцији замене силикона у грудима!

Бивша учесница Задруге на заказану операцију допутовала је из Бара, где је била на одмору са ћерком Магдаленом, дечком Пецом и мајком Љубом Пантовић.

Пре уласка у клинику, у коју је дошла са другарицом, Александра је рекла да има страх.

- Искрено, била сам скроз опуштена, била сам у биоскопу, али нисам могла да заспим до четири ујутру и хвата ме трема сада... Зато што сам први пут урадила непромишљено - нисам размишљала, некако је било пошто-пото само то да урадим. Нисам размишљала ни о здрављу, болела ме је кичма, сматрам да је то превише и не приличи ми. Не свиђа ми се, сматрам да су груди дегутантне - рекла је Александра.

Давид Драгојевић, њен биви вереник, био је један од разлога због ког се одлучила на велике груди, а на питање да ли је вађење силикона и стављање мањих импланта освета њему, Александра каже:

- Ма, он има своју девојку, па нека му се свети. Он је рекао да воли велике груди, а сад радим оно што се мени свиђа - поручила је Суботићева која сада, након што је непромишљено ставила превелике силиконе у груди, каже да за младе девојке има поучну поруку.

- Нек размисле о свему пре него што ураде, и да сваку операцију ураде због себе, да себи буду лепе. Можда и треба послушати своје ближње. Љуба ме је подржала и она сматра да ми ово не треба, није била за ту операцију први пут кад сам урадила и сматрам да је требало да је послушам - испричала је Александра за Пинк.рс.