СИНОЋ ЈЕ ТРЕБАЛО ДА СЕ САСТАНУ: Марко Миљковић открио зашто се није срео са Луном

Novosti online

14. 07. 2019. у 16:41

СИНОЋ ЈЕ ТРЕБАЛО ДА СЕ САСТАНУ: Марко Миљковић открио зашто се није срео са Луном

Antonio Ahel/ATAImages

Марко Миљковић, добитник друге награде у најгледанијем ријалитију на овим просторима "Задруга 2", остаће познат као један од најмистериознијих учесника ове сезоне
Марко Миљковић, добитник друге награде у најгледанијем ријалитију на овим просторима "Задруга 2", остаће познат као један од најмистериознијих учесника ове сезоне. Његова веза са Луном Ђогани месецима је потресала велелепно имање у Шимановцима, а милионски аудиторијум који је протеклих десет месеци даноноћно пратио дешавања у Белој кући са нестрпљењем ишчекује да види да ли ће се они помирити.


Током друге сезоне, задругари су често оптуживали Марка да је фолирант, а као један од разлога наводили су то што неретко најављује датуме за догађаје који ће уследити. Тако је, између осталог, и најавио датум када ће отпочети своју везу са Луном. Миљковић је још једном заинтригирао широки аудиторијум када је навео тачан датум разговора који ће обавити са Луном, када би требало да расправе све ствари и одлуче у ком правцу ће се наставити њихов однос.


То је требало да се деси у ноћи између 13. и 14, а симболика иза тих бројева је јасна, јер су своју везу отпочели на спектакуларној прослави Српске Нове године коју је организовао Велики шеф. Како до сусрета синоћ није дошло, екипа портала Пинк.рс контактирала је Марка, желећи да сазна шта се крије иза тога. Миљковић нам је прво рекао да не даје интервјуе пре понедељка, али је ипак пристао да да одговор на једно питање, а наше питање је гласило "Због чега се ти и Луна нисте сусрели синоћ како је најављено?".

-Ето видиш, трик питање... Пази, видећете све врло брзо, не знам шта да кажем. Видећете врло брзо - остао је мистериозан Марко.

Подсетимо, папарацо је синоћ био испред Луниног стана, а она је само једном изашла напоље и то како би отишла у студио где је снимала своју прву песму. Миљковић није дошао код ње, као што је обећао, а како ће се надаље одвијати ситуација између бившег љубавног пара, остаје да видимо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације