ХИТ НА ЈУТЈУБУ: Пад Боре Сантане у Задрузи постао виралан, коментари на друштвеним мрежама су урнебесни!

NovostiOnline

среда, 26. 06. 2019. у 16:30

ХИТ НА ЈУТЈУБУ: Пад Боре Сантане у Задрузи постао виралан, коментари на друштвеним мрежама су урнебесни!

YouTube

Бора Сантана је попио коју више, а када је дошло време за спавање, отишао је у спаваћу собу и покушао да се пресвуче. Међутим, то је био тежи задатак него што је очекивао

Као и сваког уторка, Велики шеф је и синоћ за учеснике најгледанијег ријалитија "Задруга" организовао незаборавну журку поред базена, а станари Беле куће су целу ноћ уживали у музици, храни и пићу.

Како се финале "Задруге" 6. јула ближи, задругари су се опустили, и забављали - неки мало више од осталих. Бора Сантана је попио коју више, а када је дошло време за спавање, отишао је у спаваћу собу и покушао да се пресвуче. Међутим, то је био тежи задатак него што је очекивао.

Када је покушао да обује папуче, Бора је изгубио равнотежу, направио неколико корака, а онда пао поред кревета Сање Станковић и Јоване Томић Маторе, које су се спремале за спавање.

Приликом пада, он је порушио све Јованине и Сањине ствари, а онда се срушио на под. Задругари су одмах скочили да му помогну и да га подигну, уплашени да се није повредио. Бора је говорио како је добро, а онда је изговорио реченицу која је насмејала све.

- Неко ме гурнуо - изјавио је Сантана, након чега су сви задругари праснули у смех јер поред њега у тренутку пада није било никога.

Овај снимак је за само 10 сати на Јутјубу добио 170.000 прегледа и више од 600 коментара! Корисници ове друштвене платформе били су одушевљени, па су се утркивали ко ће оставити духовитији коментар.

"Дисквалификација за тог сто га је гурнуо!", "Најјачи пад у историји човечанства, а онда 'неко ме гурнуо'. Оплаках! Враћао сам снимак 20 пута, пола улице сам пробудио", "Ово је сцена за филм", "Овоме ћу се смејати и у сну! Најјачи клип до сада!", "Хахаххахаха али ја не могу да престанем да гледам овај клип" - само су неки од коментара на Јутјубу.

Да ли ће до краја "Задруге" неки клип надмашити овај Борин?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)