Шира јавност остала је прикована за тв када се Филип Мијатов појавио у студио телевизије Пинк како би раскринкао своју бившу девојку Ану Кораћ, а све због тога што је неколико пута у најгледанијем ријалитију споменут у лошем контексту.

Будући да га је Ана представила као насилника, психопату и некога ко ју је пратио у стопу и молио за њену љубав, Филип је, осетивши се угожено и понижено одлучио да открије праву истину о њиховом односу и за сва времена стави тачку на гласнине које су угрозиле његову репутацију.

- Платио сам јој две операције. Кренула је у Иран, тамо је добила забрану уласка, не знам због чега. Вратили су је, њој је била фрка да се оперише, зато што ће доћи овде, хтела је да буде лепша. После су нашли доктора у Истанбулу и договорили су се да тамо ради. Радила је нос, јагодице и затезање и подизање очију. Ја сам дошао тамо, она је још била у коми кад се оперисала. Ја сам то вече преспавао на кревету у болници поред ње и то је то. Е сад, плаћање те операције. Она је имала неку цифру. Ја ту операцију нисам пратио у фулу. Она је имала неке паре, не знам колико. Операција је коштала 4700 евра све укупно. Онда је требао да се плати хотел, ми смо били тамо поред болнице, то је коштало око 2000 - 3000 евра. Она је имала, да кажем око 3000 евра, све је коштало укупно 7000 евра. Али, она је мени тражила новац за операцију пре тога, а који је вероватно потрошила. У тим месецима, почела је да расте цена невероватно, да цвета. То је било пре прве Задруге. У року од 6 до 8 месеци напредовала, а тада није имала ни гардеробу - рекао је Филип.

Новинарима је открио све детаље операција које је она упорно негирала, а онда се осврнуо и на цифре за које је радила и самим тим је оптужио да се бавила сумњивим и неморалним пословима.

- Ја сам мало пре рекао да смо ми били више у комбинацији, него у вези. Она није била моја девојка, као што су ваши партнери. Она је имала више комбинација, вероватно. Ја сам то знао, а мени је то одговарало. Одговарало ми је друштво са њом, ја сам јој куповао карте за Тиват. Ја сам знао каква је она девојка, а не само ја, цео град. Мени је одговарао такав однос какав је био. Добијала је за се*с од 500 евра, па до 5000 евра, све зависи шта тражиш. То је све друг преко друга, то је та прича. И онда кад је то почело тако да се ради - рекао је Филип.

Уредник портала Пинк.рс Дарко Танасијевић истакао је да су ово тешке оптужбе на Анин рачун и упитао Филипа да ли има доказе за све што говори.

- Немам доказе, али свако може да је пита одакле јој гардероба коју носи. Једном је била ситуација да није хтела да имамо односе, па је тражила 1000 евра и дао сам јој. Осећао сам се као последња овца, али сам био емотиван - искрен је Филип.

Детаље о овом излагању погледајте у наставку.