Водитељ Милан Милошевић прочитао је наредно питање Јовани Томић Маторој, током данашње емисије, а било је везано за Луну Ђогани, јер су гледаоци приметили да она има заштитнички став према овој задругарки.

Матора, зашто урнишеш све девојке које не подржавају Луну? Да ли је то због тога што си заљубљена у Луну до ушију - гласило је питање.

Матора је устала и у намери да објасни и каже шта има, ушла је у жесток сукоб са Станијом Добројевић. Иначе, Станија и Матора свађале су се и током протекле ноћи након емисије, а у њихове расправе била је тада укључена и Јованина девојка Сања Станковић.

Нисам заљубљена у Луну до ушију, драга ми је као особа. Синоћ сам имала у том тренутку, искључицу се из улоге да је мени Сања ту... Слушам тачно шта ко прича, и тако када неки људи за све имају оправдања, а за себе немају. Једноставно синоћ сам стварно покушала да објасним Станији за то. За мене је исто то што је Луна урадила. Онда је Станија била свесна да ће је пљувати за то, исто као и Луна. Исто имам једну ситуацију са тобом, нису имали сви среће да народ подржи, да ти неко направи песму, али имају неке девојке које нису имале ту срећу. Кад нека друга девојка, ако пошаље стори као Нора, она је к*рва, а када њој у свађи кажемо да је к*рва, она се љути. Ти имаш толику жељу да спустиш друге. Ти си далеко од чисте особе - урлала је Матора.

Моје је само да их вратим на пут, а не да се баве проституцијом. Људи ме воле, зато што сам исправна и чиста, да сам борац, јесам, да умем да вратим, тачно је. Да могу да изманипулишем, тачно је! Ви желите неког намерно да уканалите! Ти само лупеташ Матора - узвратила је Станија.

Пинк.рс