Станија Добројевић не крије од јавности да је два пута била верена па је ову чињеницу поделила и са становницима ријалити програма "Задруга 2", али и открила да иза себе има брак који је трајао две године.

Атрактивна задругарка је била испровоцирана коментаром свог цимера Павла Јовановића да у њеним годинама треба да има породицу, а она је имала спреман одговор који је све шокирао.

Поводом овога, контактирали смо Станијину менаџерку, Тамару која је потврдила њену причу и истакла да је ово био брак из љубави.

- Истина је да је била у браку две године, али то је њена приватност и интима о којој ја не желим много да коментаришем, све у вези са том темом можете питати њу након изласка јер ипак није на мени да причам о њеном приватном животу. Оно што могу да кажем је да је то био брак из љубави, али је Станија неко ко је каријериста, па је увек желела да се оствари на свим пољима и да ради на себи како би, када дође тренутак да оснује породицу, била потпуно посвећена искључиво и само томе - испричала је Тамара, а онда додала да су се разишли мирним путем:

- Разишли су се, али су остали у пријатељским односима као нормални и зрели људи - рекла је Станијина менаџерка у интервјуу за Пинк.рс

Тамара нам је признала да је Станија окончала овај брак јер првенствено жели да своју каријеру доведе до врхунца и обезбеди услове за породицу.