МИКИ БИ ДОЖИВЕО НЕРВНИ СЛОМ КАД БИ ИХ ВИДЕО: Вреле фотке Сузане Перовић о којима бруји Задруга! Певачица гола позирала с Томом Панићем!

уторак, 26. 03. 2019. у 12:05

МИКИ БИ ДОЖИВЕО НЕРВНИ СЛОМ КАД БИ ИХ ВИДЕО: Вреле фотке Сузане Перовић о којима бруји Задруга! Певачица гола позирала с Томом Панићем!

Фото Дејан Милићевић

Током синоћњег избора потрчка дошло је до још једне свађе између њих двоје, а Мики је сазнао да су фотографије које је Сузана направила са Томом Панићем веома провокативне

Мики Ђуричић и Сузана Перовић имају веома буран однос који се одвија пред милионским аудиторијумом најгледанијег ријалити програма на овим просторима "Задрузи 2". Оно што је обележило претходну недељу јесте њихов раскид, а свађе између њих не престају и не јењавају.

Током синоћњег избора потрчка дошло је до још једне свађе између њих двоје, а Мики је сазнао да су фотографије које је Сузана направила са Томом Панићем веома провокативне, што до тада није знао.

Наиме, пре уласка у Задругу Сузана је одрадила сет фотографија са Томом испред објектива Дејана Милићевића, који је њен велики пријатељ.

У првом плану је било бујно попрсје плавокосе задругарке, а судећи по позама у којим је са Панићем позирала Милићевићу, нема сумње да је на сету све прштало од страсти између певачице у шестој деценији и више од дупло млађег задругара.

Она је на појединим фотографијама била потпуно гола, док је интимне делове тела покрила само бундом.

Фото Дејан Милићевић

Иначе, ово је још више разбеснело Микија, јер је са Томом у лошем односу, па је урлао из свег гласа на Сузану, а када једном буде видео о каквим се фотографијама ради, сигурно је да ће још више побеснети.


Пинк.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације