Први глас Србије од септембра на Првој!

М.Ву

понедељак, 15. 08. 2011. у 14:27

Први глас Србије од септембра на Првој!
Шоу окупља највеће српске таленте од 15 до 30 година старости, а будуће музичке звезде оцењиваће жири који чине Владо Георгиев, Лена Богдановић и Саша Милошевић Маре

Музичко такмичење талената под називом “Први глас Србије” почеће на телевизији Прва у септембру. Шоу окупља највеће српске таленте од 15 до 30 година старости, а будуће музичке звезде оцењиваће жири који чине Владо Георгиев, Лена Богдановић и Саша Милошевић Маре.

- Овај музички шоу стартоваће у септембру, а претходних месеци широм Србије одржане су аудиције и кастинзи – рекли су са популарне телевизије за Новости онлине. - Интересовање за Први глас Србије било је изузетно велико. Преко 5000 људи пријавило се овај шоу и сви су имали сте жеље: покажу своје вокалне могућности професионалцима и широкој публици и да постану славни! Кастинзи су одржани у Нишу, Новом Саду и Београду, где су се продуценти и чланови жирија уверили да у Србији постоји много талената.

Конкуренција у свим градовима је била велика, а само ће најбољи имати шансу да се боре за титулу победника. У овом, по много чему јединственом такмичењу, заступљени су сви музички жанрови па су и кандидати на кастинзима могли да певају оно што им највише "лежи", било да је то поп, рок, народна или етно музика, како би се најбоље представили.

Кандидати ће својим гласом и харизмом покушати да Лени, Владу и Саши докажу како имају оно нешто што их издваја од осталих, а они који то не успеју биће елиминисани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације