ПОСЛЕДНЈИ газда треће сезоне ријалитија "Фарма" Баки Ђогани одржао је у понедељак увече породични састанак и предложио фармерима да изгладе несугласице. Већина је подржала његов предлог, а Јасмина Ана је рекла да нико на имању није лош човек, већ да реагују бурно у складу са несвакидашњим ситуацијама.

- Имала сам конфликт са неколико фармера, међу којима је и Бата. Међутим, то што ми је јуче био одбојан не значи да ми данас није драг - рекла је књижевница.

Међутим, појединцима не одговара примирје. Ева Рас сматра да није у реду да се претварају да је све у реду, када многи не могу очима да је виде. И Венди се пожалила да не може да се "дружи са особама које су тровале њу и гледаоце протекла три месеца".

- Док нисам ушла на фарму, гледаоци су масовно гасили телевизоре. Прасећа глава држала је са својим кланом ноћни термин и давила људе. Предлажем да их упослимо, јер једино кроз рад могу да буду занимљиви - рекла је старлета алудирајући на Зорану и њену екипу.

Будући да се осетио прозваним, Бата се јавио за реч и питао Венди зашто мисли да је њен улазак повећао гледаност "Фарме":

- Чиме си ти то учинила шоу занимљивим? Сркањем млека из кутлаче и враћањем исте у шерпу? Толико о хигијени!

Зорана се пожалила Еви да није очекивала да ће јој приредити толико непријатних ситуација, јер се надала да ће са њом створити добар однос. Глумица јој је рекла да је то све шоу, у којем су дозвољени и ниски ударци.

У уторак увече традиционално се одржавао избор овонедељних слуга. Ева Рас и Бане су скратили муке осталим фармерима па су се сами пријавили.