Џони Деп тужио таблоид због писања да је тукао супругу: Биће прљавих детаља

Novosti Online

уторак, 07. 07. 2020. у 23:07

Џони Деп тужио таблоид због писања да је тукао супругу: Биће прљавих детаља

AP Photo

Глумац Џони Деп у уторак на суду започиње тужбу против британског таблоида који ће вероватно открити детаље о приватном животу њега и његове бивше супруге Амбер Херд
Глумац ЏониДеп у уторак на суду започиње тужбу против британског таблоида који ће вероватно открити детаље о приватном животу њега и његове бивше супруге Амбер Херд.


Деп (57), звезда филма "Пирати са Кариба", тужио је издавача таблоида "Сан" и његовог извршног уредника ДенаВутона због клевете због Вутоновог чланка из 2018. у којем га је назвао "човеком који туче своју жену".


Случајем ће се бавити Високи суд у Лондону, а суђење би требало да траје три недеље, а треба да сведочеи глумац и његова бивша супруга.


Прочитајте још: ЏОНИ ДЕП ТВРДИ: Нисам тукао Амбер


Пар се упознао 2011. године на сету Рума дневника, а венчали су се у фебруару 2015. Глумица је поднела развод после 15 месеци брака и тражила од суда да му забрани да јој се приближава. Оптужила га је за физичко злостављање, што он негира.


Развели су се 2017. године, а затим је забрана приласкаукинута и Деп је пристао да јој плати 7 милиона долара.


"Сан"је покушао да изнуди одбацивање тужбе, али није успео иако ке судија оценио да Деп ниједоставио сву потребну документацију, укључујући његову преписку телефоном са помоћником који је, према писању "Сана", набављао дрогу.


(index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)