Забава на Оверлауду упркос корони: Ево који бендови ће наступити

Д. РИСТИЋ

субота, 04. 07. 2020. у 10:52

Забава на Оверлауду упркос корони: Ево који бендови ће наступити

Неша Галија /Фото В. Данилов

У Владичином Хану последњег дана јула почиње дводневни фестивал
ФЕСТИВАЛ "Оверлауд" у Владичином Хану, седми по реду, биће одржан 31. јула и 1. августа на Спортском центру "Куњак". Мада је прошле године фестивал кренуо са тродневном концепцијом, овогодишњи "Оверлауд" трајаће две вечери, али неће недостајати добре музике и забаве, обећавају организатори.

Прво вече фестивала обележиће хип-хоп звук, а наступиће "Крушевац гето", "Саншајн" и "Београдски синдикат". Звезде друге фестивалске вечери ће бити "Артан Лили", "Тексас флад" и "Галија".

Како наводи Зоран Цветковић из организационог одбора фестивала, због тренутне ситуације, још увек је неизвесно да ли ће бити традиционалног кампа који је био омиљено летње састајалиште младих југа Србије.

- Још немамо све детаље програма јер се ситуација са вирусом корона мења из дана у дан, али је сигурно да ћемо испоштовати све неопходне мере које донесу надлежни око одржавања јавних скупова у ситуацији када епидемија вируса корона још није завршена - наводи он.

Оно што је извесно јесте да ће одржавање пратећег програма почети још током јулских викенда, а један од њих је "Оверлауд метал фестивал", у суботу 18. јула, на коме ће наступити бендови "Сентурион", "Аутор", "Намезис", "Зиро 2" и "Мед фектори". Планирана је и школа певања коју ће водити Ђорђе Давид.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације