Исповест Романине мајке Гоце после певачициног хапшења: Моје дете је БРУКА и СРАМОТА, због ње не смем ни на УЛИЦУ

NovostiOnline

петак, 03. 07. 2020. у 17:15

Исповест Романине мајке Гоце после певачициног хапшења: Моје дете је БРУКА и СРАМОТА, због ње не смем ни на УЛИЦУ

Фото: АТА

Гоца каже да не зна шта ју је снашло, те да није могла ни да претпостави да је њена миљеница спремна за тако нешто
Вест да је Романа Панић хапшена у Аустралији због пљачке банкомата са вереником Филипом (40) шокирала је целу естраду, али и обичан свет.


Свакако је најтеже њеној мајци Гордани Панић, која живи у Бањалуци, па од срамоте и на улицу не сме да изађе.


Наиме, Гоца каже да не зна шта ју јеснашло, те да није могла ни да претпостави да је њена миљеница спремна за тако нешто. Она тврди да није знала да Романа толико лута по свету, као и да сада схвата да јој је ћерка све време боравила у Италији.


- Не знам шта да вам кажем. Још увек не знам детаље, можда је тако и боље. Плашим се шта ћу све сазнати јер и ово што знам једва сам поднела, каже Гордана први пут за јавност, па признаје да се страшно наљутила на ћерку.


- Романа ми се још увек није је јавила, а можда и не сме да ме позове. Много сам љута на њу и не само љута већ и разочарана. Велика је то брука и срамота што се десило. Искрено да вам кажем, нисам ни знала да је из Италије отишла у Аустралију", рекла је Романина мајка.


Иако је желела да буде јака, Романина мајка признаје да јој ни мало није свеједно због ружних речи упућених њеној ћерки, те признаје да би и, поред свега што је урадила, желеле да је чује како би сазнала како је, али не зна ни кога да зове ни шта треба да каже.


- Кога ја тамо да зовем да јој помогнем, нити имам кога нити знам шта да питам. Мени још увек глава пуца од свега. По цео дан ми звони телефон, сви питају да ли је то могуће, да ли је то наша Романа. Мени је много лоше због свега. Из куће уопште више не излазим јер нема снаге да објашњавам комшијама шта се то догодило, искрена је Романина мајка.


Подсећамо да су певачица и њен вереник ухапшени у Аустралији, а том приликом полиција је у њиховом стану при претресу пронашла 23.500 аустралијских долара. Њих двоје су осуђени на издржавање затворске казне и уложили су жалбу.


(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

..Crazy and Stupid too!?®

03.07.2020. 18:58

..истина је да није носила гајбице и возила брза кола ни ајфонала по Бијељини..али није ничије дете послала у смрт заради војних идеја и циљева.. .. боља је од пола ових што пуне новине и шире мржњу... Робин Худ на аустралијској турнеји!

Dr

03.07.2020. 19:13

Draga majko . Vasa kcerka je pogresila ali nije ni prva ni poslednja da pogresi . Ona ce platiti tu gresku . A na vama je da joj budete majka i da joj pomognete njoj treba vasa podrska ko da joj pomogne ako ne vi . Svi mi mozemo pogresiti . Sve ce se to srediti i ona ce nesto nauciti iz toga ... Pozdrav od jednog oca i dede...

Mia

03.07.2020. 20:36

To je samo pokazatelj da nije sve u parama, a da je biti pevaljka sramota!! skolu ucite i posteno sve!!

Blue

04.07.2020. 16:40

@Mia - A zasto je sramota biti pevaljka??? Muzika je nauka,kao i svaka druga i zahteva znanje,odricanje,trud mnogo vise nego u nekim drugim posl8ovima.

sima

03.07.2020. 20:58

Kako ste gospođo vaspitala i vodila kroz život takva vam je i odrasla! Kako vas nije sramota da date takvu izjavu o svom detetu. Vi valjda nemate nikakvo vaspitanje?a kultura vas daleko zaobišla. Dali ste vi njena majka?razmislite?