Меган Маркл: Краљевска породица није ме заштитила од медија

Танјуг

четвртак, 02. 07. 2020. у 23:20

Меган Маркл: Краљевска породица није ме заштитила од медија

Фото ЕПА

Супруга британског принца Харија, Меган Маркл, сматра да, у време када је била трудна, од краљевске породице није добијала заштиту од лажних написа у медијима
Супруга британског принца Харија, Меган Маркл, сматра да, у време када је била трудна, од краљевске породице није добијала заштиту од лажних написа у медијима, што јој је, како тврди, проузроковало емоционалне и психичке потешкоће.


Ови наводи изнети су у новим документима које је њен правни тим надлежном суду поднео у парници коју води против листа "Мејл он сандеј" и компаније у чијем је власништву лист, извештава "Скај њуз".


Тридесетосмогодишња војвоткиња од Сасекса истакла је да јој институција британске монархије није пружила заштиту пошто је постала "предмет великог броја лажних и штетних чланака" објављених у штампи током њене трудноће, што је, како наводи, код ње изазвало огромне емоционалне проблеме и нарушило њено психичко здравље.


Меган је против листа и компаније поднела тужбу због чланка у којем су објављени делови руком писане поруке коју је она 2018. године упутила свом оцу Томасу, са којим није у најбољим односима.


Према тврдњама адвоката војвоткиње, објављивањем чланка нарушена је њена приватност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације