Трудна Илда Шаулић позитивна на вирус корона

Новости онлајн

02. 07. 2020. у 10:54

Трудна Илда Шаулић позитивна на вирус корона

Фото: Н. Скендерија

Након четри године брачни пар Вучковић-Шаулић ће се други пут остварити у најлепшој животној улози
ПЕВАЧИЦА Илда Шаулић и њен супруг Бојан Вучковић очекују друго дете.

Наиме, Илда је тачно на рођендан брата Михајла, 15. јуна, сазнала да је у другом стању и да ће се кроз некоилико месеци она и њен супруг други пут остварити у најлепшој животној улози.

Илда је позитивна на корона вирус, што је сазнала неколико дана након што јој је лекар потврдио да је у другом стању.

- Илда није имала никакве симптоме, тестирала се након што је сазнала да је трудна, како би била мирна. Међутим, тест је био позитиван и два дана након тога добила је прве симптоме. Изгубила је чуло укуса и чуло мириса, али температуру није имала - прича извор.

- Изоловала се одмах, а њен супруг и ћерка Ема негативни су на корону. Ових дана треба да понови тест. Добро се осећа, а где се заразила то не зна. Била је у студију, снимала је спот, обављала свакодневне ствари... Важно је да се добро осећа, а све друго је мање битно - додаје извор.

Подсетимо, Илда и њен супруг Бојан, пре четри године, тачније 21. септембра, 2016. године, постали су родитељи први пут, када се певачица породила и на свет донела ћерку којој су дали име Ема.

Након првог порођаја, Илда је у више наврата истицала како би волела да ради још деце и њена ћерка добије брата или сестру.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације