Оливера Балашавећи има 61. годину, данас је објавила фотографију у купаћем костиму,а онда је урадила стој на рукама и направила салто (ФОТО)

Novosti online

30. 06. 2020. у 17:19

Оливера Балашавећи има 61. годину, данас је објавила фотографију у купаћем костиму,а онда је урадила стој на рукама и направила салто (ФОТО)

Фото: П.Митић

Супруга музичара Ђорђа Балашевића, Оливера показала је да и даље добро изгледа иако је пре неколико месеци напунила 61 годину
Супруга музичара Ђорђа Балашевића, Оливера показала је да и даље добро изгледа иако је пре неколико месеци напунила 61 годину. Иако је најпознатија као супруга Ђорђа Балашевића, Оливера је и позната као глумица, мада је каријеру запоставила акда је одлучила да се уда и посвети породичном животу и деци.

Она је на Инстаграму објавила фотографију у купћем костиму и многе је оставила без даха. Али, Оливера не само што је згодна и лепо изгледа, већ је и у доброј је физичкој кондицији.

Оливера Балашевић је рођена у Зрењанину 29. априла 1959. године, а од малих ногу волела је глуму и спорт, била је позната и као гимнастичарка. Радила је и у једној новосадској гимназији. Са садашњим супругом, којег је упознала на снимању филма "Поп Ћира и Поп Спира" има троје деце - две ћерке Јовану и Јелену и сина Алексу.


"Купачи са обе стране реке као и пролазници преко моста били су, наравно, шокирани. Рекох да сам била жгољава, сићушна за своје године, па је било право чудо већ и то што толико дете уопште уме да плива, а скок је све оставио без даха. Све осим мене, свом срећом. У односу на скокове које сам касније чинила у животу био је крајње једноставан, на ноге, са врло ниским коефицијентом тежине, како би то касније описао мој тренер Борис Павлов, али тих пар секунди не заборављају се никад. Била сам лака као перо, изронила сам такорећи још зарањујући, као забачени плутани пловак, и вероватно су посматрачи били усхићени, али ни случајно нисам била уплашена, можда тек мало разочарана што нисам дуже остала у ваздуху. Дечаци из дворишта пропустили су мој први скок, што сам уосталом и хтела, лукаво испливавши после првог скока на другој страни, само да им не би пало на памет да ме одговарају од следећег покушаја.

View this post on Instagram

"Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene." Planeta Dvorište, str.26.

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on Jun 30, 2020 at 2:21am PDTОкупили су се на обали уз пратећи жамор који је најавио да сам поново уз Радета на огради моста, и нисам била сигурна да ли ми то машу или се хватају за главу, али сам изронивши добро видела како Зоран трчећи одлази ка кући, у намери да бар благовремено пријави мами и тиме највећи део неизбежне казне пребаци на мене", цитирала је Оливера део своје књиге "Планета Двориште".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Sima

30.06.2020. 23:03

Bravo Olivera, vidi se da puno radite na sebi, to je za svaku pohvalu i primer mladim zenama, koje primetno sve vise zapustaju sebe. Divim vam se, ne zamerite sto to kazem iskreno a javno.

Zemlja

30.06.2020. 23:27

Lepo izgledaš, bravo. Muž ti je skoro jedva izvuko živu glavu. Razumeš li se ti uopšte u muški mozak.