Овације за фолк царицу: Драгана одржала први концерт после изолације (ФОТО)

Novosti Online

понедељак, 29. 06. 2020. у 13:38

Овације за фолк царицу: Драгана одржала први концерт после изолације (ФОТО)

Фото: Промо

На концерту Драгане Мирковић у клубу "Viscose" у Луцерну публика од почетка до краја хорски пратила своју омиљену певачицу
Колико се публика ужелела Драгане Мирковић и колико песма може да помогне људима у тешким тренуцима најбоље се могло видети на првом концерту фолк звезде по укидању ванредног стања, на коме је у клубу "Viscose" у Луцерну публика од почетка до краја хорски пратила своју омиљену певачицу.


У већини земаља света мере поводом вируса корона попуштају, па је тако и у Швајцарској, али ипак су нека безбедоносна правила задржана. Тако су организатори концерта због незапамћеног интересовања морали да поделе клуб физички на три дела да би испоштовали регулативу, да би све карте потом плануле за мање од сат времена.


Они који су имали срећу да дођу до карте уживали су у музичком спектаклу који је трајао преко три сата, и на коме је Драгана први пут у јавности извела свој нови хит "Хеј љубави било чија" коју је поклонила публици непосредно по окончању ванредног стања, за шта је награђена овацијама из публике.


Било је заиста фантастично вече испуњено емоцијама, једва сам се суздржала да не пустим сузу када сам изашла пред публику и видела и осетила са каквом ме љубављу очекују. Надам се да ће читава сутуација са вирусом што пре проћи и да ћу веома брзо моћи да поновим дружења са публиком и у нашој земљи али и широм света - рекла је фолк царица.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Mladjone

29.06.2020. 23:19

Bila je ganuta do suza kada je sabrala koliko ce kesa da stavi u dzep I koliko jos Svarovski kristala moze da kupi i ugradi u svoje kupatilo.A sirotinja navalila, ko’ mutava.Jos srecni .

yugovic

30.06.2020. 01:11

Znači ona je carica a Ceca je Diva hahaha .Koja je onda bolje rangirana ?