Укинута емисија Жике Николића: “Жикина шареница” се више НЕЋЕ ЕМИТОВАТИ, огласио се и водитељ

Новости онлајн

уторак, 23. 06. 2020. у 12:31

Укинута емисија Жике Николића: “Жикина шареница” се више НЕЋЕ ЕМИТОВАТИ, огласио се и водитељ

Фото: З.Кнежевић

Након летње паузе Живораду Николићу би требало да буде понуђен нови пројекат
ЧЕЛНИ људи телевизије где ради Жика Николић одлучили су да формат који је трајао две године - угасе.

Након летње паузе Живораду Николићу би требало да буде понуђен нови пројекат.

- Од момента када је Жика прешао у ружичасто јато, емисија је имала одличну гледаност. Водитељ је добио све што је желео, од великог студија до огромне продукције и слично. Током ванредног стања важила је забрана да особе изнад шездесет и пет година не смеју да напуштају своје домове, те Жика није могао да снима емисије, а сада су челни људи у разговору са Жиком дошли на идеју да угасе овај формат - објашњава извор близак овој телевизији и истиче да би Жики након летње паузе требало да буде понуђен нови пројекат.
Водитељ није желео да буде прецизан.

- У петак сам причао са Жељком Митровићем, чекам његов одговор. Требало би да се видимо ових дана. Видећу шта ће бити - поручио је Живорад Николић.

Подсећања ради, пре две године о трансферу водитеља Жике Николића са РТС на "Пинк" писало се данима.

(Блиц)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Киза

23.06.2020. 15:03

Колико се ја сећам, није ту било никаквог "трансфера" са... на... већ се Жика регуларно пензионисао на РТС и онда потписао уговор са новом кућом! Сва остала фрка око тога је била измишљена ради рекламе. Пошто у новој ТВ Жику нико није ограничавао, због његовог претеривања и саможивости, гледаност је опадала, док није престала да буде исплатива. И то је то! Само кажем....

Banaćanin

23.06.2020. 15:09

Krajnje je vreme da gradjani koji imaju preko 65 godine starosti i dovoljno staža da idu u penziju, a dosadašnji posao prepuste mladima. Ovakvi bi da rade doživotno a mladi da napuštaju Srbiju. Opametite se.

Sale

23.06.2020. 15:31

To je poruka i škola za sve koji imaju ponudu da predju na Pink !Mitrović ima zadatak da unisti sve sto je tradicionalno i srpsko.

Bora

25.06.2020. 09:29

@deki - Ja imam 63 godine i kukam sto moram da radim do 65,sutra bih otisao u penziju, a postoje ljudi kojima nikad nije dosta, koji bi pokupili sve pare ovog sveta kad bi mogli. Skloni se bre covece, hocu da kao penzioner sutra gledam mladost ove zemlje a ne moju generaciju.