Она му је животна снага и инспирација. Има фото тапет са њеним ликом, постере, маске за мобилне: Нинослав опчињен Карлеушом, истетовирао њен лик и стихове (ФОТО)

В. Ђ.

недеља, 21. 06. 2020. у 12:01

Она му је животна снага и инспирација. Има фото тапет са њеним ликом, постере, маске за мобилне: Нинослав опчињен Карлеушом, истетовирао њен лик и стихове (ФОТО)

Нинослав поред тапете са ЈК Фото Приватна архива

- Волео бих када би моја девојка имала особине, али и карактер, ЈК - каже младић из бољевачког села Оснић
МЕДИЦИНСКИ техничар из бољевачког села Оснић Нинослав Младеновић (25) на први поглед се не издваја од осталих младића. Овај момак, међутим, ипак је јединствен, јер на целој подлактици има истетовиран лик популарне певачице Јелене Карлеуше, а испод је на енглеском језику написано “Мој живот”.

Младеновић, који ради у гамзиградској Специјалној болници за рехабилитацију, поред татуа, у својој соби преко целог зида има тапету са Карлеушиним ликом. Ту су и многобројни портрети и постери, али и бамбери за мобилне телефоне са ликом “мале од скандала” које сам прави.

- Сама израда татуа трајала је готово седам сати - каже за “Новости” Нинослав. - Неки то одобравају, неки не, међутим, по мени је ЈК једина права хероина данашњице. Она је извор моје снаге, моја инспирација у сваком животном проблему и недоумици.

Младеновић каже да Јелену обожава од прве године средње школе, када је први пут чуо стихове њене песме “Моји другови”, те да се његова плеј-листа састоји само од Карлеушиних нумера. По њему, она је непоновљива, јединствена, борац у сваком погледу и, изнад свега, брутално искрена.

- Њену песму “Ко ову драму режира” препознао сам као своју аутобиографску, мада су јој сви синглови врхунски - искрен је Нинослав. - Није чудо што је Лав у хороскопу, јер се баш тако и бори против свих лажи и неправди које јој се чине. Зато сам њен лик, да ме вечно подсећа да је она моја снага и инспирација, одлучио да истетовирам на подлактици.

Поред тога, Младеновић има истетовиране и њене стихове - “И није важно шта ће рећи људи, већ шта у себи осећам”. Каже, када год падне, снагу да устане даје му управо то што има на себи Карлеушин портрет. Уз то, жеља му је, подвлачи, да истетовира и њен аутограм.

- Верујем да ћу упознати Карлеушу - сигуран је Нинослав. - До сада сам је гледао два пута - у Зајечару и Неготину. И, не кријем - волео бих када би моја девојка имала особине, али и карактер, ЈК.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Voja

21.06.2020. 19:37

Ceka se javni tuzilac da pusti prijavu, za sta ljudi leze ovaj je Pablo eskobar.