Северина се помирила са бившим менаџером: 17 година радили заједно, прошле године се жестоко посвађали, сада су опет тандем

Novosti online

петак, 19. 06. 2020. у 19:35

Северина се помирила са бившим менаџером: 17 година радили заједно, прошле године се жестоко посвађали, сада су опет тандем

Фото А. Станковић

Певачица Северина Којић помирила се са бившим менаџером Томиславом Петровићем са којим је прекинула сарадњу прошле године
Певачица Северина Којић помирила се са бившим менаџером Томиславом Петровићем са којим је прекинула сарадњу прошле године.

О разлозима њиховог разилажења писало се по медијама, те да је крајњи био то што су изгубили поверење једно у друго због многобројних несугласица.

Многи сматрају да се Северина на помирење одлучила зато што јој у послу није ишло онако добро како је то било док јој је он водио каријеру.

Хрватски медији пишу да је једна од фирми која је у власништву Северине прошлу годину завршила у минусу. Очигледно да су нови планови Северине, када је у питању албум и концерти, били пресудни када је одлучила да се помири са Петровићем, како би избегла лош сценарио пословања.

Иако су на питања медија о свађи Северине и Томислав из певачициног тима углавном говорили да нису упознати са тим, са помирењем очигледно јесу.

- Наведена информација је тачна - одговорио нам је порпарол Северине Којић, Давор Гргин на питање да ли је тачно да је дошло до помирења Томислава и Северине, те да ће он наставити да буде део њено пословног тима.

Са друге стране Томислав Петровић није одговарао на наше позиве, нити поруке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације