Северина поново кажњена због фотографије сина?

Novosti online

субота, 06. 06. 2020. у 23:48

Северина поново кажњена због фотографије сина?

Antonio Ahel/ATA Images

Поп звезда Северина Којић поново ће, како наводе хрватски медији, платити новчану казну чији износ још није утврђен
Поп звезда Северина Којић поново ће, како наводе хрватски медији, платити новчану казну чији износ још није утврђен, јер је наставила да објављује на друштвеним мрежама фотографије малолетног сина Александра, кога је добила у вези са српским бизнисменом Миланом Поповићем.

На тај начин се оглушила о одлуку Жупанијског суда у Дубровнику, који је потврдио привремену меру Општинског грађанског суда у Загребу, у чијој је надлежности предмет.

Извјесно је да ће казна бити значајно већа од претходне, која је износила скоро 80.000 динара. Одлуком суда у Дубровнику, прописано је и да ће се казне, у случају да се Северина оглуши о забрану, сваки пут надаље одређивати у дупло већем износу.

Снајка Драгана Којића Кебе је, без дозволе другог старатеља, објављивала фотографије сина на Инстаграму, и због тога је већ кажњена чак са 340.000 евра. Основна казна је била 3.600 евра, али је она наставила да качи слике, а на коначну цифру су утицале и многобројне камате. Управо та казна, према писањима, долази на наплату ових дана, што певачици додатно отежава целу ситуацију.