Први наступ на отвореном после короне: Чола 20. јуна у Крагујевцу у “Кнежевом арсеналу”

субота, 06. 06. 2020. у 12:37

Први наступ на отвореном после короне: Чола 20. јуна у Крагујевцу у “Кнежевом арсеналу”

Фото Live production

Здравко Чолић ће 20. јуна одржати концерт у Крагујевцу, на отвореном простору историјског "Кнежевог арсенала". Биће то први концерт на отвореном, не само у Србији, већ и у Европи, након ванредних мера

МЕГАСТАР Здравко Чолић ће 20. јуна, на дан када званично почиње лето, одржати концерт у Крагујевцу, на отвореном простору историјског "Кнежевог арсенала". Биће то први концерт на отвореном, не само у Србији, већ и у Европи, након вишемесечних ванредних мера услед короне.

Поред важности тренутка, Чолин концерт у Крагујевцу ће бити и визуелно посебан, будући да је "Кнежев арсенал" некадашња фабрика муниције из 19. века и упечатљив је по зградама из те епохе. Наступ ће бити одржан уз поштовање свих прописа и максималну бригу о здрављу и безбедности посетилаца. Улазнице за концерт највећег имена наше поп музике коштају 1.500 динара, док је ВИП карта 3.000 динара.

- Публика је та која прави енергију, да ли ћеш да певаш дуже или краће - рекао је Чола, који је у новембру и децембру одржао чак шест концерата у београдској "Штарк арени", о којима се и данас говори. - Све је на публици, она ти даје инпут да будеш овакав или онакав. Код мене је велики проблем направити сет-листу. Кад имаш толико песама, веома је тешко.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Kragujevac u borbi protiv korone

07.06.2020. 16:35

Koncert otkazati, da ne bi napunili klinicki cenatr i grudno! Svuda u svetu koncerti otkazani, samo je kragujevac hrabar i ne moze bez cole?!?! Do sada je samo 70 obolelih u kgu, ocigledno nedovoljno, pa moramo i koncert da odrzavano. U italiji i nemackoj je bio horor zbog ovakvih manifestacija