Суд још једном новчано кажњава Северину: Слике сина опет на нету

субота, 06. 06. 2020. у 11:16

Суд још једном новчано кажњава Северину: Слике сина опет на нету
Поп звезда Северина Којић поново ће платити новчану казну чији износ још није утврђен, јер је наставила да објављује на друштвеним мрежама фотографије малолетног сина Александра

ПОП звезда Северина Којић поново ће, како наводе хрватски медији, платити новчану казну чији износ још није утврђен, јер је наставила да објављује на друштвеним мрежама фотографије малолетног сина Александра, кога је добила у вези са српским бизнисменом Миланом Поповићем. На тај начин се оглушила о одлуку Жупанијског суда у Дубровнику, који је потврдио привремену меру Општинског грађанског суда у Загребу, у чијој је надлежности предмет.

Извесно је да ће казна бити значајно већа од претходне, која је износила скоро 80.000 динара. Одлуком суда у Дубровнику, прописано је и да ће се казне, у случају да се Северина оглуши о забрану, сваки пут надаље одређивати у дупло већем износу.

Снајка Драгана Којића Кебе је, без дозволе другог старатеља, објављивала фотографије сина на "Инстаграму", и због тога је већ кажњена чак са 340.000 евра. Основна казна је била 3.600 евра, али је она наставила да качи слике, а на коначну цифру су утицале и многобројне камате. Управо та казна, према писањима, долази на наплату ових дана, што певачици додатно отежава целу ситуацију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Aca

06.06.2020. 13:39

Od kad se pojavila Severina mi je antipaticna ali onaje majka koja je ponosna na svoje dete i ne razumem zasto je problem postavljanje slika. Ne znam za Hrvatskz ali u Srbiji ne postoji zena koja je aktivna na drustvenim mrezama a da nije stavila sliku deteta. Ne razumem zasto je problem ako to radi Severina. U ovom slucaju joj dajem podrsku

Mira

07.06.2020. 16:26

@Aca - Gresite! Evo, ja nikada nisam stavila sliku deteta nigde na drustv mrezama!

Чуј министар

07.06.2020. 18:28

Каква изгледа расчерупана послаћу јој неку шминку.