Звезда серије "Штребери" Мајим Бјалик, која је тумачилалик Ејми Фара Фаулер током девет година емитовања ове серије, признала је да није гледала ниједну епизоду серије у целини.


"Никад нисам гледала епизоду у целини. Не гледам себе на телевизији. Никад нисам седела и гледала епизоду наше серије", открила је за Метро.


"Виделасам неке клипове, али не, не гледам себе", објаснила је глумица.


Такође је говорила о вези између Ејмии Шелдона.


"Мислим да је заиста леп пример како заправо изгледа безусловна љубав. Било је много прихватања, прилагођавања и толеранције. Требало нам је девет година да публици покажемо зашто Шелдон уопште жели девојку. Кључ је проналажење равнотеже. Мислим да су сценаристи урадили сјајан посао " реклаје Мајим.


Такође је открила како се тим слагао након што су се камере угасиле.


Прочитајте још: ЗАВРШЕНО СНИМАЊЕ: Збогом, штребери


"СајмонХелберг, који је играо лик ХауардаВоловица, био је један од најсмешнијих људи са којима сам радилаа, тако да су била заиста лепа времена. Загрлили смо се пре сваког снимања, и сви су имали посебне ритуале. Првих неколико година ја сам увек пила кока колу и јела лук “, присетила се она.


"Снимање последње епизоде било је врло емотивно. Радили смо заједно десет година. Ликови које смо играли постали су наш други идентитет", закључио је Мајим.