ПОСЛЕ три месеца, завршено је креативно интернет-такмичење “Калиопи фан арт”, које је организовала популарна македонска певачица Калиопи Букле, заједно са својим тимом. Главну награду, гран-при, освојила је Викторија Милошевић, бубњарка из Смедерева, која је поштено отпрашила евровизијски хит “Црно и бело”, а као награду добија викенд у Северној Македонији и дружење са Калиопи.


Током марта и априла стизале су креације такмичара који су били представљени на свим Калиопиним друштвеним мрежама, а затим су одабрани финалисти који су се такмичили за бројне награде у неколико категорија. Поред награда публике, признања је доделио и стручни жири, и то за најмлађе и оне који су дали посебан допринос и обележили ово такмичeње на свој начин. Награде су у широком распону - онлајн часови певања са Калиопи и наступи вокално-инструменталних гостију на њеним концертима, учешће у њеном споту, израда идејног решења за омот њеног новог сингла, изложба у склопу њеног великог концерта, отварање изложбе слика, посета музичкој радионици, посета Калиопи најмлађим добитницима у њиховим градовима, као и ВИП улазнице за њене концерте и упознавање с њом.

Калиопи верује да је, вишеслојним чином међусобног поштовања и љубави према музици и уметности генерално успела да пренесе поруку и велику животну мотивацију да је најважнија ствар веровање у себе и своје снове.

- Направила сам ово да останем у контакту са својом публиком, и да jој дам светлост у време опште кризе - истиче певачица. - Истовремено, кроз овај пројекат моји фанови су могли да покажу своје креативне вештине и таленте. Иако смо удаљени, циљ ми је био да нас музика поново споји и уједини. Честитке од свег срца свим учесницима, награђенима, као и мом тиму, који је неуморно радио на овом пројекту.