Секси бодље на Нати: Беквалчева први пут пред публиком после ванредног стања

М. Ћ.

четвртак, 04. 06. 2020. у 20:15

Секси бодље на Нати: Беквалчева први пут пред публиком после ванредног стања
Пажњу је привукла и њена дуга перика, као и дубоке чизме са високом потпетицом

БУРНА је била клупска ноћ у Београду између среде и четвртка, а највећу пажњу привукли су наступи Ане Николић и Наташе Беквалац.

Први тенисер света Новак Ђоковић решио је да се мало опусти и да ужива у престоничком ноћном животу, па је одабрао да се провесели уз Ану, која је певала на отварању треће летње сезоне ресторана "Ушће - Национална класа". Ноле се појавио у друштву своје браће, Ђорђа и Марка, а Николићева је открила да Ђоковиће познаје још од када је била мала. Исту локацију за провод одабрала је и све популарнија Анина колегиница Ангелина.


Наташа Беквалац запевала је на сплаву "Порт", и тако први пут пред публиком наступила уживо после ванредног стања. Беквалчева се појавила у секси костиму који је истицао њене бујне груди, а занимљиво је да је свуда по њему имала - бодље. "Боцкале" су је по попрсју, али и доле, и то је посетиоцима привукло велику пажњу. Такав костим је многима заличио на оне из магазина "Плејбој".

Пажњу је привукла и њена дуга перика, као и дубоке чизме са високом потпетицом. Око врата носила је огрлицу која је била од истог материјала као и костим. Наташа је, изводећи своје највеће хитове, била сјајно расположена, па је међу посетиоцима очас посла завладала сјајна атмосфера. Ђорђе Ђоковић, у ноћи која му је, евидентно, била веома бурна, није пропустио ни овај наступ, као ни ћерка Жељка Шашића Софија, блогерка Зоранах, бивша учесница "Задруге" Сања Станковић...

Подсетимо, новосадска Барбика је претходно, у недељу, очарала обожаваоце на други начин - наступом преко интернета, на стриминг платформи Youbox, а 14. фебруара, на Дан заљубљених, одржала је највећи концерт у својој каријери, у београдској "Штарк арени".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)