Отац Тијане Максимовић, познатије као Тијана Ајфон, Ђорђе Максимовић након ћеркиног хапшења у Босни и Херцеговини рекао је да се упркос ситуацији није одрекао наследнице и да се нада да ће ускоро бити пуштена из притвора, те да ће се бранити са слободе.

- Колико сам ја чуо одређен јој је притвор од 14 дана. У карантиу је тренутно. Немам много информација, син је био са адвокатом, те сам ово сазнао тек синоћ. Добро се осећа, весела је. Има оптужницу за два дела, највероватније ће одговарати за нелагални прелазак. Нисам био много са њом у контакту последњих месеци. Имали смо проблем, требало је да дође када прође ванредна ситуација да причамо о свему, али се све ово издешавало - рекао је Тијанин отац.

- Мени је само неколико пријатеља питало шта се десило. Јуче сам добио тек неке боље информације, нисам знао ништа много. Село је, место је мало, сви читају новине. Сви ме познају. Имао сам десет продавница, сви ме знају, али већина ћути. Понеко пита, нико неће да ми дира рану, тешко ми је. Не излазим из куће, одрадим на послу шта треба и враћам се кући. Не крећем се као што сам ишао - испричао је Максимовић за Блиц.

Ђорђе и са ћерком Тијаном није причао месецима, а сада је открио шта је био разлог њихове свађе.

- Био сам против њеног уласка у ријалти програм и цели тај свет. Нисмо због тога причали. Супруга ме је оставила пре 4 године, Тијана је била на страни мајке. Разишли смо се. Нисмо се ми разишли због Тијане. Видите, био сам запао у финансијске проблеме, бавио сам трговином, ушао сам у проблем. Тијана је почека да студира, нисам могао да испратим све, то је поколебало жену. Нисам се свађао са Славицом - рекао је он.

- Када се син оженио, отишла је на море са снајом и више се није вратила. Моја жена се тада преселила да живи код мајке. Можда сам мало претеривао, волео сам де идем около. Шврљам. Нисам пио, нити се дрогирао. Имао сам тридесет радница и све ме знају. Вероватно је била љубоморна, а ја сам знао да правим глупости. Разлог због чега ме је оставила је очигледно јер јој је пукао филм и није могла више да издржи - испричао је Тијанин отац који је ћерку последњи пут видео на сахрани своје мајке.

- У октобру на сахрани моје мајке, а њене бабе. Био сам потрешен, било ми је још теже, плакали смо заједно. После тога је рекла да ће доћи да причамо, али се све ово издешавало и нисмо стигли - објаснио је Максимовић.

Тијанин отац каже да је његова наследница била дете за пример и да је мислио да њен луксузан живот финансира њен дечко.

- До 18. године је била дете за пример, није излазила, знало се све. Не знам да ли се стварно бавила тиме или није, како кажу проституцијом. Воли живот, проводе. Али у суштини је добар човек. Била је у вези са момком који се бавио разним пословима - рекао је Ђорђе.

- Недавно је отворила козметички салон, тада је рекла да све финансира тај дечко, да би потом чуо да је она платила све. Био сам ускраћен са многим информацијама. Нисам ништа знао. Шта год да је, никада се не одричем ћере Тијане. И рекао сам јој то - закључио је Максимовић.